(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۱۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پژوهش های انجام شده نشان می دهد بیش از ۶۰% دختران در سن ازدواج دچار سندرم سیندرلا هستند. با توجه به رضایت بخش نبودن آمار ازدواج، مواردی که دختران جوان بین ۱۸ تا ۳۰ سال، دلیل اصلی عدم تمایلشان به ازدواج می دانند مربوط به سندرم سیندرلا یا منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفید است.
یاد تیتر زرد بعضی روزنامه ها افتادم
بماند که خود خبر هم جزو خبرهای زرده!
به شدت بدم میاد از اینجور بحث های جنسیتی بکنم و آدما رو نه به عنوان انسان بلکه به عنوان زن و مرد مقایسه کنم و دید جنسیتی داشته باشم! ولی ظاهرا خیلی ذهنتون درگیره ازدواج دخترهاست بیشتر تا ازدواج شخص خودتون
شما که خودتون رو منطقی میدونید باقی خبر رو هم مینوشتید که از نظر علمی این پژوهش رو بررسی کنید و یک چشمه از منطقتون تو این مورد رو هم
نشونمون بدید
کل خبر:
نقل قول: دکتر مجید ابهری در گفتگو با مهر افزود: با توجه به رضایت بخش نبودن آمار ازدواج، مواردی که دختران جوان بین ۱۸ تا ۳۰ سال، دلیل اصلی عدم تمایلشان به ازدواج می دانند مربوط به سندرم سیندرلا یا منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفید است.
وی به پژوهش انجام شده توسط بنیاد علوم رفتاری گروه مطالعات استراتژی آریا اشاره کرد و گفت: در پژوهشهای میدانی که در ۴ شهر تهران، رشت، اصفهان و ابهر انجام شد از هر ۱۰۰ دختر ۶۰ نفر در هر شهر مناسب بودن همسر مورد نظر را شرط ازدواج اعلام کردند که در عبارت مناسب بودن مدرک تحصیلی، وضعیت مالی، خانه شخصی و جذابیت ظاهری نهفته بود.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: ۱۵ درصد این افراد نظری نداشتند یعنی درباره اش فکر نکرده بودند و بقیه ازدواج را مشروط به رضایت والدین و تایید آنها و موجود بودن شرایط اولیه اعلام کردند.
ابهری گفت: سندرم سیندرلا درمورد دخترانی صدق می کند که منتظر دکتر یا مهندس با اتومبیل لاکچری و زندگی آنچنانی هستند که همین عده بعد از عبور از سن ازدواج به حداقل شرایط رضایت می دهند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه به علت مشکلاتی مانند مسکن ، بیکاری و گرانی کمتر پسری جرات قدم گذاشتن به میدان ازدواج پیدا می کند، افزود: یعنی توقعات غیرمتعارف دختران آنها را مستعد پذیرش و رشد سندرم سیندرلا می کند مخصوصا اگر دختران دارای تحصیلات عالی یا خانواده متمکن باشند دیگر در داشتن این سندرم نباید تاکید داشت.
این آسیب شناس اجتماعی گفت: برای مقابله با این سندروم باید آموزشهای اولیه به خانواده ها و دختران جوان برای عدم توجه به ظواهر مادی و بی توجهی به عشق آهنی ( نوع و مدل خودرو) داده شود و همچنین پشتکار، پاکدامنی، سلامت و تربیت خانوادگی را ملاک انتخاب خود قرار دهند تا بتوانند با این سندورم مقابله کرد.
هر آدم باسوادی متوجه ایرادهای این متن میشه!
۱/
تعریف سندرم سیندرلا طبق گفته ایشون: دکتر یا مهندس با اتومبیل لاکچری و زندگی آنچنانی!
و طبق گفته ایشون مناسب بودن همسر از نظر دختران این پژوهش: مدرک تحصیلی، وضعیت مالی، خانه شخصی و جذابیت ظاهری
احتمالا ایشون فقط اسم لاکچری رو شنیدن و معنیش رو نمیدونن! لاکچری یعنی یکی مثلا آقای دارسی و بینگلی ِ غرور و تعصب و سیندرلا یعنی یکی مثل الیزابت و جین همون داستان!! معیار دختران الان معیار مادران ما هم بود! معیار مادران مادران اون ها هم بود! معیارهای جدید و غیرنرمالی نیست که از نظر ایشون تو دسته لاکچری ها قرار میگیرند!!
انتظار ندارید که یک دختر با کسی که آشنایی قبلی نداره (که عشق هم معیاری براش محسوب میشه)، کار نداره، مدرک هم نداره که بیکاریش رو با مشغول بودن اون فرد به تحصیل بتونه توجیه کنه و بدونه آدم بی مسئولیتی نیست، قدرت اجاره یک خونه شخصی هم نداشته باشه ازدواج کنه؟! شما یک قرارداد با یک شرکتی امضا میکنید اول به جنبه مادیش توجه میکنید پس چطور یک دختر که یک عمر قراره زندگی کنه کلا مادیات و تحصیل و سایر معیارهاش رو حذف کنه.. و به فرض این کار رو هم کرد.. معیارش چی باشه؟ عشق ؟ که خب تو ازدواج سنتی معنی و مفهومی نداره... به قول ایشون پشتکار؟ کسی که حتی به صورت آزاد و بدون بیمه شدن جایی کار نکرده و درس هم نخونده و هیییییچ کار خاصی نکرده پشتکارش کجا بود؟ اتفاقا اون معیارها بیشتر برای سنجش پشتکار اون شخصه! قیافه هم که هم معیار دخترهاست و هم معیار پسرها و اتفاقا برای پسرها که بیشتر از دخترها مهمه و این رو هم تفکیک جنسیتی کردن ایشون!
۲/
بیشتر معیارهایی که ایشون گفتند جزو اصول ازدواجه که هر مشاوری حتی مشاوران مذهبی هم توصیه کردند بهش! میتونید به سخنرانی های آقای پناهیان در مورد معیارهای ازدواج گوش بدید.
۳/
از نظر ایشون دختران تحصیل کرده حتمااااا دچار این سندرم هستند!!
ایشون احتمالا «هم کفو» بودن هم به گوششون نخورده! و اتفاقا باز هم از نظر مشاوران بهتره مدرک دختر برابر یا کمتر از مدرک پسر باشه!
۴/
ایشون نوشتند کمتر پسری جرئت میکنه.. ولی ظاهرا نمیدونند که دختر هم باید جهیزیه بگیره و اتفاقا الان اون دورانه که کمتر دختری هم جرئت میکنه به ازدواج فکر کنه! یه ماشین لباس شویی چند میلیون پولشه و یخچال شش میلیون!!! بقیه چیزها هم که بماند! پدرش رو نمیخواد که به خاطر جهیزیه تو قرض بندازه!
۵/
چطور از نظر ایشون مدرک تحصیلی و کار لاکچری محسوب میشه ولی جهیزیه ای که کم کمش پنجاه میلیون میشه نه؟!
۶/
دختران ۴ شهر!!
نه جامعه آماری معلومه
نه معلومه از چند نفر و چطور این سوال رو پرسیدند و ...
ممکنه رفته باشند در دانشگاه این سوال رو پرسیده باشند که جامعه آماریشون فقط دختران تحصیل کرده است که طبیعیه این جواب!از معیار دختران روستایی، معیار دختران کم توان جسمی، معیار دختران ورزشکار، معیار دختران بازیگر و ... و حتی معیار دختران معتاد و زندانی رو هم باید به صورت علمی و دقیق مطلع میشدند وبعد آمار ارائه میدادند!
کجای این پژوهش علمیه؟! خبرگزاری های ما هم که معمولا خبرها رو کپی میکنند بدون اینکه اعتبارش رو بسنجند! نمونه اش جریان آرم پپسی که یک شایعه رو همه به عنوان خبر کپی کرده بودند و حتی واو رو هم جابه جا نکرده بودند!!!
۶/
مادر ایشون هم احتمالا به این سندرم خوشگل دچار بودند! و همسر ایشون هم به احتمال زیاد این سندرم رو دارند به خصوص اگر تحصیل کرده باشند که حتمااااا این سندرم رو دارند! کسی که زنان زندگی خودش این سندرم رو دارند چطور میتونه بقیه دختران رو دعوت به مواردی بکنه که خانواده خودش بهش اعتقادی ندارند!
نقل قول: [/color]
بیوگرافی
دکتر مجید ابهری در ۲۰شهریور ۱۳۳۲ مقارن با روز عاشورا درشهرستان ابهر از شهرستان های استان زنجان متولد شد.
پدرش پزشگ ومادرش معلم بود.
و خودشون هم که چن جا مدیرعامل و هیئت رئیسه و مشاور و .. هستند و با سرچ اسمشون به بیوگرافیشون تو وبسایت خودشون میشه رسید.
به جای اینکه دختران رو بکوبید معیارهای خودتون رو مشخص کنید و با توجه به معیارهای خودتون خواستگاری برید!
اتفاقا من هم بدم میاد یه دختر منتظر شاهزاده سوار بر اسب و قاطر سفید باشه! دختر هم باید نوی بازوی خودش رو بخوره ولی این دیدگاه منه و نظر منه و نظر یه دختر دیگه هر چی هست به من مربوط نیست همونطور که وقتی معیار یه پسر هم خوشگلی یا پولدار بودن پدر یه دختره و .. است معیارش به شخص من مربوط نیست و فرد مناسبی هم برای من نیست طبیعتا و لزومی نداره فکرم رو درگیر معیار کسی کنم که نظرش با من فرق داره!