(۱۵ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پ.ن ۲: ما تو مشاعره ازش استفاده می کردیم چون با ی شروع میشه.
با الف شروع میشد توو مشاعره قابل استفاده نبود؟
(۱۵ آذر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۹ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: (15 آذر ۱۳۹۶ ۰۸:۳۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: برای دانشجوی ارشد دانستن زبان واجبه.
ما که آیلتس ۷ داریم ،از طرف بقیه دوستان گفتم
خب شما که زبانتون خوبه جای مقالات فارسی سیویلیکا که ارزش علمی چندانی ندارند چرا از ژورنالها و کنفرانسهای انگلیسی معتبر استفاده نمیکنید؟
(۱۵ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۸ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: من یک برنامه دارم. توش یک سری خطای منطقی وارد کردم. می خواهم ببینم روشم (ابزار) می تونه این خطاهای منطقی رو شناسایی کنه یا نه. یعنی الان ۱۰۰ تا برنامه دارم که در هر کدوم یک خطا وارد شده (۱۰۰ جهش از برنامه). می خواهم بدونم false positive و true positive رو در این جا چجوری حساب کنم؟ مثلا false positive یعنی برنامه خطا ندارد و روش من می گه خطا دارد. این جا هر ۱۰۰ تا برنامه خطا دارند.
فالس پازیتیو یعنی اینکه اون برنامه اشتباه داره، ولی ابزار شما نمیتونه اشتباه رو متوجه بشه و میگه برنامه مثبت (صحیح) هست.
ولی true positive یا true negative یعنی ابزارتون برنامهی صحیح رو به درستی میگه صحیح هست، برنامهی غلط رو هم به درستی میفهمه که غلط هست.
البته به نظر میاد باید دنبال مفهوم false negative باشید. وقتی پیش میاد که برنامه صحیح هست، ولی ابزار شما میگه که برنامه اشتباه هست.
احتمالا با formal verification ایی چیزی دارید تست میکنید و الا با تستبنچ دادن که حالت false negative پیش نمیاد به گمونم. یعنی نمیشه که برنامه، تستِ ابزار شما رو غلط جواب بده در حالی که خودش درست هست. ولی با تستبنچ دادن حالت false positive ممکن هست پیش بیاد، وقتی که تستهای شما محدود هست و نتونه اون حالتی که برنامه توو اون به مشکل میخوره رو invoke کنه.
کاری که باید بکنید به نظر ساده هست. اولا نباید تمام نسخههای برنامه دچار خطا باشند چون اینطوری هر چند ممکن هست ابزارتون false positive بده، ولی نخواهد تونست که false negative بده چون هر موقع ابزار شما negative داد، برنامه واقعا negative هست چون همهشون خطا دارند به هر حال. به دلیل مشابه، نباید همهی نسخههای برنامهتون هم صحیح باشند.
یه سری برنامه سالم و یه سری دچار خطا داشته باشید (در نتیجه نسخههای مختلفِ سالم از یه برنامه باید داشته باشید، یا اینکه کلا برنامههای مختلف داشته باشید که بعضیا اشتباه و بعضیا درست باشند) و با ابزارتون تست کنید، حالتهای مختلف رو بشمارید بعدش:
برنامه مثبت (درست کار میکند)، جواب ابزار مثبت (ابزار به درستی میگه برنامه درست کار میکنه)
برنامه مثبت، جواب ابزار منفی (ابزار، به اشتباه میگه که برنامه صحیح نیست، یا همون false negative)
برنامه منفی، جواب ابزار مثبت (false positive)
برنامه منفی، جواب ابزار منفی (ابزار درست کار میکند)
(۱۵ آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: رقابت جالبی بین شرکت ها برای دادن گیگ بیشتر افتاده.
های وب چه تغییر خفنی تو تعرفه اش داد. یعنی این همه داشت میخورد اولش؟!
کی نمیخوره توو این مملکت؟ بحث سر بیشتر و مخفیتر خوردن هست.