(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شاید نتونستم منظورم رو برسونم. مثلا یکی از شرکت هایی که کار می کردم، یکی از موسسین شرکت مسئول نیروی های پشتیبانی بود و تو بحث های فروش و بازاریابی و جذب نیرو و ... کمترین سهم رو داشت (تا حد امکان وارد نمی شد). با اینکه جزو شرکای اصلی شرکت بود اما کارش رو هم متمرکز روی فنی نگه داشته بود. اینجور چیزی مد نظرمه. یعنی در حالی که فرد مالک کارش باقی می مونه اما درگیر کارهای مدیریتی نشه.
نه من متوجه شدم. بحث محوری همون پیدا کردن مجموعه آدمای معتمد هست دیگه (حالا اخلاقی، تخصصی و...)، بالاخره اون شرکا یه روزی و یه جایی همدیگهرو پیدا کرده بودن، حداقل دو نفرشون. حالا سوالی که پیش میاد اینه که چطور باید این افراد رو پیدا کرد؟ تو دانشگاه؟ تو بازار؟ تو اینترنت؟ تو رویدادهایی مثل استارت آپ ویکند؟ تو ... اگه بخوایم خودمون تنهایی شروع کننده این فرآیند از صفر باشیم، به نظر میاد همین تیمسازی هم خودش یه مهارت مدیریتی به حساب میاد که باید یه حداقلی رو ازش کسب کرد.
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۰۱ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: من فکر می کنم در شروع یه کار نوپا گریزی نیست و باید درگیر خیلی از مسائل شد ولی خوب بعد میشه کارها رو به بقیه سپرد
حتما همینطوره و درستش هم اینه ولی واسه بعضیا خیلی سخته این کار، خصوصا آدمایی که ویژگی رهبری دارن یا سلطهجو هستن (نه به عنوان یک ویژگی منفی). این افراد نمیتونن ببینن که کنترل امور داره از دستشون خارج میشه، حس میکنن هیچکس بهتر از اونا توانایی انجامش رو نداره!
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۱۳ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: این خیلی خوووبه. من فک کردم شبیه سازی ای چیزیه. سرچ کردم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یافتم. اما فک کنم این تصویر خالی از افکت نیست.
یعنی ناسا هم آره؟
اونم زده تو کار فتوشاپ؟
عجب روزگاری شده، دیگه به هیچکی نمیشه اعتماد کرد!
ضمنا یه وقت فکر نکنید حواس بچههای تیم مونیتورینگ مانشت به این مورد نبود:
(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۲:۰۴ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: ................