(۱۷ شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۳۸ ب.ظ)siahsefid نوشته شده توسط: چند تا سوال
۱/
از کجا می فهمید هدفی که برا خودتون تعیین کردید واقعا هدفیه که خودتون میخواین ، نه اینکه علاقه کاذب باشه و فشار افکار و نظرات مردم یه جامعه و ..؟
۲/
واقعا کاری هست که از انجام دادنش انقدر لذت ببرید که زمان رو فراموش کنید و فکرکردن به نتیجه اون کار قلبتون رو تپش بندازه یا اینا که میگن همه داستانه و واقعیت همینه که هست؟
۳/
یا اصلا تصمیمی که میگیرید برا گذشتن از یه هدف و بعدش به یه آرامش میرسید این آرامش واقعیه یا یه نوع دروغه که آدم به خودش میگه؟ این اسمش فرار کردن نیست؟
۴/
فرق انگیزه و جوگیری چیه؟ وقتی دنبال یه هدفی میریم، به خاطر جوگیریه؟
دارم به اینا فکر میکنم و به جوابی نمیرسم.
۱) اصولا اگر شما برای مدت چندین سال به دنبال یک هدف باشید که در کنارش تلاش برای رسیدنش رو هم اضافه کنید، این میشه هدف حقیقی شما که سرشت، انتظارات و نیرو و توان جسمی و خلقی شما اون رو طلب میکنه. این که در این موضوع وفاداری اصل هست. این که شما از مسیر اصلی منحرف نشید، خسته نشید و دلزده نشید و با تمام سختی هایی که امکان داره با اون روبرو بشید مقاومت کنید. همچنین دررابطه با مزایایی که داره متوجه باشید. این که در نهایت توقع چه چیزی رو دارید.
برای مثال چه گوارا اگر چه به عقیده عده ای خانواده خودش رو رها کرد اما در نهایت یک ملت رو آزاد کرد
۲) بله. اگر شما فطرتا در مسیر مشخص حرکت کنید و هدف واقعی خودتون رو با توجه به استقلال ذهنی که دارید پیش ببرید این حالت رو تجربه میکنید.
۳)بستگی به هدف شما داره و شناختی که از خودتون دارید
۴)جوگیری یه احساس گذرا هست که بعدا ممکنه پشیمون بشید، و یا آزردگی برای سایرین بوجود بیارید. اما هدف رو من بالاتر سعی کردم واضح کنم
موفق باشید