بچهها خیلی گلید!
من همیشه این پست رو میدیدم ولی سر نمیزدم ببینم چه خبره... الآن گذری نگاه کردم! واقعاً عالیه... همینطور ادامه بدید.
فقط چند تا نکتهی خاص بود که به عنوان پارازیت اینجا مطرح میکنم
۱- به هم
واقعاً کمک کنید! کمکتون حتماً لازم نیست، درسی باشه، روحی هم خوبه (مثل تشویق و ...) مثل خیلیها که الآن اینجا دارن این کارو انجام میدن.
۲- صادق باشید. غلو نکنید! من خیلیها رو دیدم از روی بدجنسی برای اینکه حرص طرف رو در بیارن میگن و یا باعث تضعیف روحیه بشن، در اعلام اینکه چی خواندند غلو میکنند!!! در مقابل هم نگید که مثلاً من هیچی نخواندم ولی در اصل خوانده باشید! فکر نکنید با این کار شما یه پله بالاتر میرید! مطمئن باشید سقوط وجدانی خواهید داشت...
۳- به این فکر کنید که اگر به کسی کمک کردید، اولین کسی که سودش رو میبره خودتونید. اولاً یه اطمینان قلبی پیدا میکنید. ثانیاً مطمئن باشید این کارتون بی جواب نمیمونه، حتماً خدا کمکتون میکنه.
۴- یادتون نره تجربه های درسیتون رو هم در اختیار هم قرار بدید! مثلاً فلان مبحث فلان درس در کتاب فلان بهتر توضیح داده شده، یا مثلاً صبح ۳۰ دقیقه زبان بخوانیم بهتره تا شب بخوانیم و از این جور چیزها...
در یک کلام:
رقابت سالم ----- که البته مطمئناً هدف این گروه درسی همینه.
این گروه درسی برای خیلیها که دیگه از دانشگاه و درس دور شدند، کمک بزرگیه...
واقعاً موفق باشید... دوست دارم سال دیگه خبر قبولی همه اتون رو در این فروم ببینم
(۲۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۲ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: سلام دوستان، من یه فصل دیگه از CLRS رو خوندم اما خیلی سخت بود، این روزها خیلی درگیر کار کردنم، اما چاره ایی نیست. راستی دو ماه قبل بچهها خیلی با روحیه بودن اما الان انگار همه سرد شدن. انشالا دوباره اینجا شلوغ بشه.
دوست عزیز sharhe-feragh خوش به حالتون که اینقدر درس میخونین، انشالا یه کمی هم من دوباره انرژی بگیرم ; )
دوست عزیز، اگر بدون پیش زمینه بخوای CLRS رو بخوانی، خیلی سخته! اول مباحث رو از کتاب های کنکوریه دیگه بخوان و بعد برو سراغ CLRS!!! در ضمن فصل های اولش یکم زشته! همون فصل مرتبه زمانی... ولی فصل های جلوتر مثل مرتب سازی و یا گرافها خیلی باحالند. واقعاً حال میکنی وقتی میخوانیشون... کلاً فکر آدم رو باز میکنه! (البته شاید برای من اینطور بوده باشه! برای فرد دیگه ای نه)
سعی کنید وقتی تمرینات رو انجام میدید، سریعاً به جواب مراجعه نکنید! اگر نتونستی حلش کنی، علامتش بزن و به سئوال فکر کن! شب موقع خواب، توی اتوبوس، یا سر کار که سرت خلوته... اگر تونستی خودت حلش کنی مطمئن باش دیگه هیچوقت از ذهنت پاک نمیشه. اگر هم نتونستی که به جواب مراجعه کن ولی واقعاً جواب رو بفهم، حفظ نکن! اگر در مفهومش مشکل داشتی بچه های اینجا کمکت میکنند.