(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۵۹ ق.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: دوستان کسی برنامه نویسی اندروید بلده؟ شنیده بودم سخته منبع درست و حسابی برا یادگیری نداره. البته دو سال پیش. خیلی دوست دارم برا گوشیم خودم اپ درست کنم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟ خیلی ممنون میشم
سلام
دوست گرامی برنامه نویسی اندروید هم مثل هر زبان برنامه نویسی دیگر سخت و کسل کننده است ولی نه برای کسی که به این کار علاقه داره.اصولا در همان ابتدای مراحل یادگیری خیلیا بی خیال میشن ولی اگر کمی پشتکار و سخت کوشی داشته باشید و عجول نباشید به مرور به تخصص تون در ان زبان برنامه نویسی افزوده شده و زمانی که از تخصص تون در عمل استفاده کنید نه تنها خستگیتون کاملا رفع میشه بلکه به علاقه تون هم اضافه میشه.
برای اندروید نیاز به اشنایی به زبان جاوا دارید و محیط های توسعه مختلفی وجود داره که یکی از اونها اندروید استدیو که روز به روز به شهرتش افزورده می شه و کار تولید اپ را ساده کرده. در لینک زیر اموزشی در حد مقدماتی و متوسط توسط خود شرکت ارائه کنندش وجود داره البته تا جایی که میدونم به ایران سرویس نمی ده پس نیاز به ف شکن دارید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته با کمی جستجو در یوتیوب ویدیو های رایگان هم وجود داره البته زبان اصلی(خیلی بهتر از کتاب های فارسی موجود)
البته اگرشما زبان برنامه نویسی دیگری بلد باشید میتوانید از محیط های corss platform ها مثل زامارین برای تولید اپ برای اندروید و ios و .. تولید کنید که فقط نیاز دارید که سی شارپ بلد باشید البته فکر کنم محیط های دیگری بر مبنای جاوا اسکریپت هم وجود داشته باشه وحتی c++ هم شنیدم ولی اگه می خواهید به صورت حرفه ای اندروید و یاد بگیرید و احتمالا کسب درامد کنیدبهتر مستقیما با اندروید استدیو کار کنید. و توصیه اخرم به شما دوست گرامی اینکه بهترین روش یاد گیری یک زبان برنامه نویسی انجام یا مشارکت در یک پروژه برنامه نویسی است.
توضیح اینکه انچه گفت شد بر مبنای تجربه و سلیقه شخصی من است و کلیت ندارد.با احترام به نظرات سایر دوستان