(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۳۳ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: (15 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۴۹ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: (15 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۵۱ ق.ظ)Hopegod نوشته شده توسط:
چه وحشتناک بود تلفظ آخریه
خیلی ممنون
یعنی پشیمون شم؟!!
کلا خواستم یادآوری کنم تلفظ سختی داره دیگه. اگه تصمیم گرفتین که به این حواشی توجه نکنین، مطمئن باشید موفق میشید.
ولی من فکر میکنم کم پیش میاد کسی از روی علاقه آلمانی یاد بگیره. فقط اونا که مجبور میشن یاد میگیرن
آره واقعا . باید با حنجرم بجنگم تا تلفظ بشه.
از بچگی کلاس زبان میرفتم معلمم اون موقع بیست و پنج سالش بود انگلیسی و آلمانی و چینی بلد بود. همشم خودش یاد گرفته بود بدون معلم. میگفت بعد انگلیسی آلمانی مهمترینه.
دوست محترم یک استادی بود حرف خوبی می زد که در حالت کلی باید دایره لغاتت رو بالا ببری و زبان فقط همین هست.
ایشون می گفت شما اگه انگلیسی رو خوب بلد بشی، البته احتمالا منظورش نه این آموزشکده های زبان که کلا هیچی یاد نمی گیری (همه رو نمی گم ولی اکثرا این مدله) یعنی طبق نظر یک استاد اکی و درست این زبان انگلیسی رو بگذرونی خیلی راحت می تونی همه زبان ها رو یاد بگیری، اینکه تو تمام زبان های دنیا فعل و فاعل و ... داریم و اینکه این رو کجا باید قرار بدیم ، یعنی اگه درست درک کرده باشیم این قواعد و مطالب رو ترنسلیت به هر زبانی مشکل خاصی نداره.
شما توجه کن می ری سر کلاس استاده بجای فارسی حرف زدن افتاده رو انگلیسی حرف زدن و داره فعل و فاعل و .. رو خارجی به آدم یاد میده و به نظرش میاد ما اینجوری انگلیسی مون واقعا بهتر میشه، برادر من، خواهر من - آخه کسی که انگلیسی بلد نیست این چه طرز یاد دادن بهش هست و میایی بدترش می کنی.. حداقل این طرز حرف زدن واسه کسی باشه که سطح ۱۰ باشه نه سطح ۱ ...
من که وقتی این مدل رو دیدم اونقدر از زبان بیزار شدم که تا مدت ها سمتش بصورت این شکلی نرفتم ولی بعدش بالاخره یک پکیج درست حسابی پیدا کردم که واقعا طرف یک حرفی واسه گفتن داشت و یک سطح ساده گذروندن این استاد مساوی بود با صحبت کردن خیلی بالا چون اضافه بر کتاب کلی مثال های و تجربه های ریز منتقل می کرد که واقعیت من اصلا هیچ کلاسی ندیدم.
کاش معلم های مدرسمون این طوری بودن و الان شاید ما داشتیم n امین زبان رو می خوندیم ...
موفق باشید دوست محترم.