(۱۱ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۵۱ ب.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: شدیدا به یاری شما نیازمندیم!
درمون خونگی واسه دندون درد پیشنهاد بدید تو رو خدا! : ((((
مسکن هم جواب نمیده دیگه : ((((
اصلا نتونستم از دیروز عصر درس هم بخونم : ((((
قبل از هرچیزی توصیه ایمنی من اینه که پیشگیری بهتر از درمانه!
بنابراین اگه میخواین دفعه بعد با اون آمپول بزرگ، فلزی و البته ترسناک آقا / خانم دکتر مواجه نشید (
) حتما خیلی سریع بعد از خوردن پاستیل و بستنی و اینا
مسواک، فلوراید و اینارو فراموش نکنید!
دندوندرد معمولا سه تا دلیل عمده داره:
۱) یا اصلا مشکل مربوط به دندونها نیست و به اعصاب دیگه ربط داره که اگه اینطوری باشه گذراست.
۲) لثه دچار التهاب شده (میتونید به رنگ لثه تو اون ناحیه دقت کنید، به صورت طبیعی باید یکنواخت صورتی کمرنگ باشه، اگه بخشی از اون پررنگتر و متمایل به قرمز باشه یعنی عفونی شده).
۳) شایعترین علته و اون هم پوسیدگی و تخریب تاج دندون و عفونی شدن عصبهای داخلیه که یا با چشم قابل دیدنه یا به صورت نفهتهست (بین دندونی) و البته این پوسیدگی همون التهاب لثه رو هم به دنبال داره (یعنی دو مشکل).
وقتی کسی میره پیش دندونپزشک و بعد از چکاپ اولیه، اگه مشکل اول باشه که میگه برو خونه بخواب خوب میشه!
یا اینکه تو حوزه کاری من نیست. اگه دومی باشه معمولا دو ورق کپسول آنتیبیوتیک (اکثرا آموکسیسیلین) تجویز میشه تا التهاب و عفونت برطرف بشه و میگه تموم که کردی یه سر بیا دوباره چک کنم تا مطمئن بشم خوب شدی!
اما سومی! سومی! سومی!
مشکل همین سومیه! اگه درد شدید باشه تو همون مراجعه اول بعد از بیحسی، پوسیدگیهارو برمیداره و پانسمان میکنه و درد کاملا برطرف میشه، بعدش معمولا علاوه بر تجویز همون آنتیبیوتیک که واسه لثه بود، یه کپسول ضد درد مثل مفنامیکاسید رو هم تجویز میکنه و میگه بعد از تموم شدن کپسولها تشریف بیارید واسه دو الی سه جلسه عصبکشی و نهایتا ترمیم تاج دندون که اگه پزشک با تجربه و مهربون باشه اصلا دردی نداره و ترسناک نیست!
اگه مشکل شما پوسیدگی نباشه خب خیلی راحت با مصرف دارو حل میشه، اما پوسیدگی با چیزی جز دندونپزشک قابل حل شدن نیست، مگر موقت! تو خوددرمانیهای فعلی که نیاز به بیحسی فوری داریم خب استامینوفن و مسکنهای خوراکی که معمولا نمیتونن زیاد موثر باشن ولی یکی از بهترین راهحلها استفاده از
ژل عصاره میخک با عنوان تجاری
"دنتافورت" روی دندون هست (فکر کنم ۲-۳ هزار باشه)، این روش به صورت موقت درمان خیلی قویای هست که معمولا جواب میده. اسپری بیحسی دندون هم داریم که اون هم واسه دردهای ملایمتر خوبه اما ژل عصاره میخک دارای درجه بیحسی خیلی قویتری هست.
نقل قول: پس هیچ راهی ندارم جز اینکه دندونمو بکشم.. : (( از مطب دندونپزشکی بدم میاد از بچگی : (((
مگه دندون عقله؟ اگه عقل نیست که به هیچ وجه نباید بکشید، قدیما این کار رو میکردند چون راه حلی نبود.
کلا نگران نباشین، شما حالا یه سر برین دکتر، شاید قیافش اصلا ترسناک نبود!
و شاید مشکل با همون دارو حل شد...