(۲۱ آبان ۱۳۹۵ ۰۸:۲۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: این الگوریتم های متاهیورستیک شده بازیچه دست افرادی که میخوان پیپر بی ارزش بدن. ولی واقعا این الگوریتم ها مفید هستن.
در جهت تکمیل صحبت های شما، این مقاله رو معرفی میکنم: ?How novel is the ‘‘novel’’ black hole optimization approach
تو این مقاله میخواد بگه بخش بزرگی از این الگوریتم هایی که ارائه شده و همگی ادعای نوین بودن دارن، در واقع همون قبلی ها هستن.
مرسی؛ پیپر خیلی جالبی بود.
من فکر میکنم چون بیس بیولوژیکی مشابهی دارند اکثر حیوانات و موجودات به نحوی ارائه یک الگوریتم جدید لووس شده... واسه همین پابلیش کردن یک Variant جدید (اگه باشه) برای یک متاهیوریستیک مثل ژنتیک و PSO و .. هم با ارزش تر و هم راحت تر از پابلیش کردن یک الگوریتم متاهیوریستیک جدید باشه.
چون که پابلیش کردن همچین کارهایی که شباهت کمی با الگوریتم های فعلی داشته باشه واقعا سخته و هم درک بالایی از بیولوژی لازم داره. مثلا پیپر ACO ای که Dorigo نوشته رو هر وقت میخونی، آدم لذت میبره که تا چه عمقی از درک بیولوژیک کلونی مورچگان رفته بوده این بنده خدا برای ارائه این الگوریتم و تک تک فرمولها با بیولوژی مورچه و کلونی همخوانی داره.