(۰۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۲ ق.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: بهتر دیدیم که این بحث رو به این صفحه که خیلی به موضوع نزدیک هست ادامه بدیم.
لطفا دوستانی که بعد از دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد مشغول به کار شدن تجربیات کاریشون و مسائلی مثل چطور تایین شدن سنوات ، بیمه، میزان حق بیمه ، عیدی و پاداش، میزان حقوق پایه توی گرایش های مختلف مثل شبکه ، برنامه نویسی ، امنیت... توضیح بدن.. یا اگر کسب و کار جدیدی رو اغاز کردین مراحل انجامش رو توضیح بدید..
بحث خیلی خوبی هست٬ اگه دوستانی که تجربه هایی مفید دارن در اختیار بقیه هم بذارن.
مثلا من دو سال پیش رفتم کلاس asp.net براساس وب فرم که مفید هم بود ولی الان متوجه شدم که نیاز بازار الان بیشتر mvc هست! یعنی mvc لازمه! که من دیر متوجه شدم... و اینکه فهمیدم برای برنامه نویسی وب باید به ترتیب این بحث هارو یاد بگیرم:
Mvc, entity framwork, linq, angular , web api
البته همزمان با mvc میشه entity رو یاد گرفت.
و اینکه انگولار ۲ اومده که کلا با یک فرق داره! که نیازی نیست اول یک رو بلد باشی بعد بری ۲///
حالا نمیدونم این گفته چقد درسته.
یه صحبت دیگه هم گفته بودن اینکه به گفته ماکروسافت linq منسوخ شده و از entity استفاده میشه. ولی این گفته هم نمیدونم چقد صحیح هست. دوستانی که میدونن لطفا راهنمایی کنن.
یه چیزی هم هست ٬تجربه هایی مثل اینکه تو محیط کاری از موضع قدرت ظاهر بشیم فک نمیکنم خیلی کمک کننده باشه چون خیلی کلی هست ولی تجربیات جزئی تر و عملی تر بیشتر کمک میکنه.
تشکر فراوان.