(۰۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۹ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: نه آقا () است...از کارم تعریف می کنه...کارت عالی پیش رفته.. این طوری خوب کارکنی انتظار یه مقاله خوب رو از تو داریم،...
آها همون آقا
آورین. هر وقت بحث تعریف کردن و اینا پیش میاد یاد خاطرهی دوستم میفتم.
میگفت زمان دبیرستان یه بار زنگ میخوره و بچهها حمله میکنند نمرهی خودشون رو توو دفتر نمره ببیند و دور تا دور صندلی معلم جمع میشن. منم (یعنی دوستم) داشتم از ردیف عقب خودم رو میرسوندم که یهو دیدم معلمه هر کی دور و اطرافش هست رو شروع کرد لت و پار کردن و کلاً چشمش رو بسته و مثل هلیکوپتر داره به شعاع یک متری مشت و لگدش رو میچرخونه. خلاصه یه مدت معلوم نشد چه مرگش شده بوده ولی بعداً فهمیدیم که توو اون شلوغی، یک گوشِ معلمه رو گاز گرفته بوده
هر کی هم بوده اصلاً صداش رو در نیاورده و آخرش مشخص نشده کار کی بوده. گذشت و گذشت و معلمه توو امتحانات پایانترم اومد روی صندلی من و گفت فلانی تو بچهی خیلی خوبی هستی و فرقی داری و حتی اگه نگی هم باز بیست میشی (هنوز حرصش خالی نشده بوده و تازه و به صورت زیرپوستی پیشنهاد داده اگه لو بده کی بوده بیست میده) و این حرفا. منم گفتم آقا والا من نمیدونم کار کی بوده و اصلاً آخر کلاس بودم و اینا. میگفت امتحان که تموم شد فهمیدیم که رفته بالا سر تک تک بچهها این حرف رو زده، اینکه تو فرق داری و بچهی خوبی هستی و اگه بگی بیست میدم
(۰۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۰ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: گوگولی گفتی منو یاد یکی انداخت که گفت تصویر آواتارت چقدر گوگولی هست آیا اینطوره ؟
نه