(۰۱ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۰ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: براساس چه روالی داری میری جلو ؟؟ یعنی منظورم اینه داری یه آموزش خاص رو دنبال میکنی؟
برای مباحث مختلف (سرور ساید، کلاینت ساید و گرافیک) learning path دارم. این نمونه کارها رو هم بر اساس کنجکاوی و چیزایی که برام جالب باشه انجام میدم چون یادگیری صرف بعد از یه مدت کسل کننده میشه.
(۰۱ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۸ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: آره برای من هم سوال پیش اومده
یعنی شما فقط در حال یادگیری هستید ؟سرکار هم میرید
فعلا میخوام خودم رو به یه سطحی برسونم. بعدش تصمیم میگیرم که برای کسی کار کنم یا برای خودم یا پروژه ای یا ...
البته این تصمیم با توجه به شرایط خاص من گرفته شده.
(۰۱ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۱۴ ب.ظ)stateless نوشته شده توسط: ما که خیلی زیاد از تجربهها و دانششون استفاده میکنیم. تازه من داشتم فکر میکردم چقدر عالی میشد اگه برای server-side هم که زمینهی تخصصیشون هست همین روال رو پیش میگرفتن. البته شاید قبلا این روال بوده و من چون تازه واردم در جریان نیستم. و باز هم ای کاش این مباحث (و حتی نمونه کارها) در تاپیک جداگانهای قرار میگرفت تا منسجم و منظم بشه و بعدها هم قابل استفاده باشه. حتما بقیه هم انگیزه پیدا میکردن و نمونهکارهاشون رو میذاشتن. حتما دوستان دیگهای هم هستن که بخوان اطلاعاتشون رو به اشتراک بگذارن.
تا حالا ندیدم برای سرور ساید مثل کلاینت ساید کد همراه با اجرا بذارن. برای سرور ساید ممکنه یه چیز جالبی به چشمم بخوره و لینکشو بذارم.
در رابطه با تاپیک جدا هم چون اکثر پست های فنی برای منه، جالب نیست تاپیک جدا باشه.