دقیقا از وقتی اینترنت ارزون شد من دارم ۲۰ درصد قیمت قبلی بیشتر پول میدم بابت همون حجم و سرعت!
یعنی نه تنها ارزون نشد گرون هم شد واسه من! بعد که بهشون میگی میگن نه! شما اگه با این فرمول محاسبه کنی میفهمی به سودت شده! نمیدونم کدوم فرمول رو میگه! دیگه خسته شدم و میخوام بیام بیرون از این خرابشده! امروز دیدم شاتل یه جشنواره گذاشته
اینترنت ۱ ساله با ۱۱۰ گیگ حجم و سرعت ۱۶ مگابیت ۸۷/۵۰۰ ! من که تاحالا با شاتل کار نکردم کلا، حالا نمیدونم میتونم بهش اعتماد کنم یا این هم مثل جشنواره بعضی از شرکتها یه دامه!
(۲۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۵۳ ق.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: وقتی هم اتاقی کمپین حمایت از حیوانات راه میندازه و صبحانه به بچه گربه کیک شکلاتی میده!
عجب هماتاقی خوبی!
گربههای قدیم خیلی با دقتتر بودن به تغذیهشون انگار! مثلا من یادم میاد فقط منتظر مرغ و گوشت بودن! اما گربههای مدرن تقریبا همه چی میخورن! بیسکوییت، کیک، شیرکاکائو و حتی بستنی و پفک! یه گربهای رو میشناختم که عاشق بستنی قیفی توتفرنگی بود، یعنی بستنی قیفی وانیلی رو نگاه هم نمیکرد، فقط توتفرنگی! در این حد حساس!
(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۳۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: کار اینجانب:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کاربر Black استعداد خوبی در طراحی داریدا!
جدا از کیفیت و انتخاب تصاویر مناسب، من با اون آیکون "طراحی شده با عشق" خیلی حال کردم!
)))