(۰۳ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۸ ب.ظ)stateless نوشته شده توسط: پیروِ نظرِ دوستی که گفتن یه کاربرِ فوقالعاده پیدا کردن، بنده هم از ارسالهای مفیدِ شما (نمونهاش همین لینک) تشکر میکنم.
فقط یه جا گفته multi tasking نداشته باشید که واقعا من باهاش مشکل دارم. اگه بخوام حتی یه صبح تا ظهر روی یه موضوع (مثلا یه درس) تمرکز کنم واقعا خسته میشم، مجبورم هی برم سراغِ مباحثِ مختلف. تقریبا هر دو ساعت میرم سراغ یه کارِ دیگه!!!
یه نکته ای هم راجع به to do list گفته بود که واقعا مفیده. و نوشتن برنامه ها و استفاده از reminder برای اینکه کارهامون از یادمون نره، خیلی مفیده و من سالهاست که تجربهاش کردم.
و اینکه برای کارهامون deadline بذاریم هم پیشنهاد خیلی مهمی بود که قبلا بهش توجه نکرده بودم. اینجوری کمتر کاری نیمه کاره رها میشه.
در مورد multi tasking من دو تا نکته به ذهنم میرسه:
۱- زمان های خاکستری: موقع درس فقط درس، موقع تفریح فقط تفریح. یعنی تفکیک.
۲- میتویند از یه سیستم مدیریت زمان مثل pomodoro استفاده کنید. شاید وسط کارتون استراحت به میزان کافی ندارید.
پ.ن: یکی از دوستان از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برای انجام دادن کارهاش استفاده می کنه. این برنامه برای تسک های ترلو پومودورو اختصاص میده. یه جورایی ترکیب پومودورو و ترلو هست.