(۰۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۷ ب.ظ)ariyapayamak نوشته شده توسط: پشتیبان نیاز ندارید؟
من فقط آگهی رو کپی پیست کردم! همین!
(۰۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۶ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: این اینترنت نامحدود هم فقط یه منتیه !
من قبلا فقط نامحدود میگرفتم، ولی از وقتی سیاست "مصرف منصفانه" رو پیاده کردن دیگه نرفتم سمتش! مصرف منصفانه دیگه چیه! نمیشه که نامحدود محدود باشه! پارادوکس ایجاد میکنه!
خب اسمش رو عوض کن! الان هم چند ساله از سرویسهای حجمی استفاده میکنم که به شکل مستند میتونم ثابت کنم که کمفروشی صورت میگیره، بعد وقتی میگی بهشون، میگن شما بلد نیستی!
شما تخصص شبکه نداری! یه جوری این اپراتوره تخصص تخصص میکنه که آدم فکر میکنه CCIE داره!
از طرفی انصاف میگه وقتی از ۳۰ روز قرارداد ۲ روز قطعی وجود داشت باید آخر ماه ۲ روز اضافه کنی، که نه دو روز که دو دقیقه هم اضافه نمیکنن! بعد که میپرسی چرا؟ میگه به ما مربوط نیست که! ما که عالی هستیم! اینا مربوط به شرکت ارتباطات زیرساخته! >> منظور همون سهگانه کوسه، پرشین گلف و فیبر نوری هست!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی بالاخره اعتراض بچههای مانشت جواب داد!
لباسهای رژه المپیک هم تغییر کرد!