(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: فقط میگم بهتره نگیم فلان قوم خوبه فلان قوم بده یا بهتره یا برچسب بزنیم و... ، مثلا معیار خودم برای تفاوت گذاشتن بین انسانها به هیچ وجه قومیتشون نیست ولی نظر شما هم محترم هست .
من نگفتم چه قومی بده فقط از خودمون تعریف کردم
شما هم می تونین تعریف کنین البته گفتن یا نگفتن من یا هر کس دیگه ای اینجا چیزی رو تو واقعیت عوض نمیکنه چرا؟ چون همین حرف شما در مورد خانم برادرتون تجربه برخورد تو واقعیت هست نه حرف من یا کس دیگه ای
به نظر من باید خوب بودن رو گفت چرا نگیم؟ باید خوبیها رو گفت تا الگو سازی بشه تو هر زمینه ای
اگه جایی رفتیم و کسی رو نمی شناختیم بعد یه نفر خیلی خوش برخورد بود باهامون باید بهش بگیم که رفتارت عالیه! نگیم چون دیگران ممکنه فک کنن که اونا عالی نیستن؟ خوب فک کنن چه اشکال داره شاید کسی خصوصیات اخلاقی قابل تحسینی داره که باید الگوی بقیه بشه البته اینا رو کلی میگم کاری به کجایی بودن ندارم
یا مثلا من اینجا از یه نفر به عنوان بهترین دوستم یاد می کنم بقیه باید بهشون بر بخوره؟ نه! خوب حتما رفتار خوبی داشته و باید واقعیت رو گفت.
با این بیت موافقم
تــــهــران ای مـرز اقـتـدار من
اتفاقا منم یه دوست شمالی دارم عالیه اخلاقش واقعیت رو بگم تا یکی میگه شمالیم یاده این دوستم می افتم این کار به صورت ناخواداگاه اتفاق می افته
حسود؟ نه بابا شوخیه
دلم می خواد اینجا از همه مردم شهرم تشکر کنم که اینقد رفتارشون خوب بوده که اینجا(تهران) همه ازشون تعریف میکنن و از تجربه خوب برخورد باهاشون می گن
و دلم می خواد همون جا هم زندگی کنم بر عکس خیلی ها که میان تهران و موندنی میشن البته تهرانم شهر خوبیه در کل اما شیراز یه چیز دیگست