خوابم نمیبره امشب حوصله تایپ کردن دارم.. از خاطرات مصاحبه هایی که رفتم بگم؟؟
اولین مصاحبه ای که رفتم ترم سه بودم.. تازه طراحی وبسایت رو یاد گرفته بودم..فقط طراحی نه برنامه نویسی تحت سرور.. گفتم برم دنبال کار ..
از طریق یکی از دوستان رفتم برای مصاحبه توی شرکت.. ظاهرش خوب بود.. برای شهرستان خوب بود.. با اقای رئیس شون نشستیم پای صحبت.. سوال پرسیدن ایشون هم شروع شد.. دو سه تا نمونه طراحی هم داشتم و نشون دادم... اینو بلدی؟ اونو بلدی؟ اون چطور؟.. منم تا جایی که میشد راست میگفتم..اولین مصاحبه بود و منم تازه ترم سه خلاصه خیلی تازه کار بودم .. رسیدیم یهو گفت شما thread کار کردی؟ پیش خودم گفتم : هوم؟؟ ترد؟؟ چی هست؟ خلاصه قیافم تابلو شد که خیر بلد نیستم.. گفت خب ما بعدا با شما تماس میگیریم..فهمیدم که رد صلاحیت شدم..سعی کردم معدبانه خداحافظی کنم.. رفت رفت ترم ۶ از اردیبهشت ماه رفتم کارآموزی..برای برنامه نویسی تحت وب.. یه خورده ای یاد گرفتم و اخرش اومدم بیرون.. ترم ۷ دانشگاه که بودم باز از طریق همون شخص با یک شرکت دیگه مرتبط شدم تماس گرفتم گفتم برنامه نویسی وب و طراحی وب انجام میدم و خلاصه.. فرمودن ما نیاز به برنامه نویس اندروید نیاز داریم..خیلی لحنش ملایم به سمت تند بود.. گفت اگه تا ۴ روز بتونی اندرویدیاد بگیری ما میخوایمت وگرنه خیر..فکرشو بکن..۴ روز اونم اندروید؟؟ واقعا مسخره بود.. گفتم ممنون بعدا باهاتون تماس میگیرم.
اینو که بیخیال شدم از طریق یکی از دوستان هم دوره ای سعی کردم توی شرکتی که بودن خودم رو معرفی کنم که بالاخره یکی با همچین شرایطی هست میخواینش؟ .. ایشون رفت گفت مثلا فرداش من دوباره تماس گرفتم گفت مدیرمون گفتن شرکت تمایلی نداره برنامه نویس خانم داشته باشه..اینجا هم رد شد.. فکر نکنید بیکار نشسته بودماا.. خودمم به جاهای مختلف زنگ میزدم.. نمیشد. حسابی افسرده داغون.. اعصابم خورد شد..
الان یهویی به ذهنم رسید چند تا چیز ...
دانستن مفهوم thread برای کسی که ادعای طراحی وب میکنه چه لزومی داره؟ چه استفاده ای داره؟؟ طرف خوب بلد بود چطوری ردم کنه...
مورد دوم .. اندروید یاد گرفتن اونم ۴ روزه ؟ مگه داریم مگه میشه.. اینم حرف چرتو پرتی زده بود..
مورد سوم .. حسی بهم میگفت اصلا با مدیر فنی شون صحبت نکرده و خودش دلش نمیخواست من اونجا باشم.. جوابی که داد دهنمو بست..
ولی چقدر قشنگ ردم کرده بودناا.. ادم باید بلد باشه چطور صحبت کنه..