(۲۷ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: بله نظراتتون کاملا درسته.این مساله که هر کسی دوست داره در زمینه خودش بخونه هم منطقیه اما مباحثی مثل یادگیری ماشین توی بیشتر زمینه ها خودشو نشون میده و به همین دلیل پیش نهاد دادم.
در مورد انتخاب مقاله هم یک ایده رای گیری و یک ایده استفاده از فرد خبره هست که دومی به نظر من هم بهتره چون رایگیری دردسر ها و مشکلات خودشو داره.
خب دوست عزیز ماشین لرنینگ با هوش فرقی نداره!! اینم خیلی گسترده هست. مثلا شما درس یادگیری ماشین Ng دانشگاه استنفورد بگیر. توش شبکه عصبی هست، سیستم های توصیه گر هست، کاهش بعد، کلاسترینگ، کلاس بندی و... هم هست. ضمنا مباحثی مثل شناسایی بدافزار- یادگیری ربات ( یادگیری تقویتی) و ... هم جزء ام ال هست. تازه هر کدام از اینها روش هایی کاملا متفاوت دارن. مثلا کاهش بعد روش های آماری داره، روش های مبتنی بر الگوریتم های بهینه سازی مثل ژنتیک هم داره.
در کل نمیخوام نتیجه گیری کنم، فقط میخوام بدونیم چطور کار رو شروع کنیم که پایان خوبی داشته باشه
در خصوص مورد بعدی، قطعا فرد خبره پیپر بده بهتره تا رای گیری. مثلا من شما میدونی این موضوع خصوصا با این نویسنده، یک پیپر فوق العاده هست. حالا یه عده از دوستان که بعضا تازه کار هستن نمیتونن خوب تشخیص بدن. مگه اینکه مدتی اونها هم تحقیق کرده باشند.