(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ق.ظ)memory199 نوشته شده توسط: به هرحال یک امتیاز منفی تا اینجا
دیگه اینقدر هم که نه...
بعضی خصوصیات آدمها (رفتار، گفتار، ظاهر و ...) توو برخورد اول شاید واسه آدم عجیب بیاد و یا اینکه کلاً اشتباه برداشت کنه اما بیشتر که طرف رو میشناسه همون خصوصیتی که اولش به نظر آدم ناپسند اومده بعداً جزو ویژگیهای مثبتش حساب میشه. شاید اون بندهی خدا میخواسته بخره اما فراموش کرده، شاید گلفروشی پیدا نکرده تا گل تازه بگیره، شاید با تاکسی اومده بودند و جا مونده و هزار تا شاید دیگه. وقتی شما همون اولش این قضیه رو میکوبید به صورت طرف، ایشون باید اعتماد به نفس و مدیریت بحراناش خیلی قوی باشه (یه امتیاز مثبت در سیستم امتیازدهی صفر و یکی شما) که بتونه تمرکز خودش رو حفظ کنه، چون ممکنه تمام اون مدت خواستگاری فکرش پرت این موضوع بشه که وای خیلی بد شده و الان شما چی فکر میکنید و ال و بل.
ایشون میگم شاید دلیل قانعکنندهای داشته، شاید هم نه، اما مسألهی مهمی نبود، حداقل به عنوان سؤال اول توو جلسهی اول. میشد بعداً هم پرسید. اگر این کار یک امتیاز منفی برای ایشون داشته باشه داشته باشه، دو امتیاز منفی برای شما داره چون احتمالش هست سر هر موضوع کوچیکی مته به خشخاش بذارید. یعنی من جای اون آقا بودم این برداشت "اولیه" رو میکردم، کما اینکه ایشون هم ممکنه همین فکر کرده باشند.
البته این تاپیک جای این بحث نبود و من نباید جواب میدم، به هر حال هر کسی اینجا میتونه بیاد حرف دلش رو بزنه بدون نیاز به پاسخگو بودن، اما چون دیدم دوستان نظر دادند، فکر کردم منم نظر سبکقدر خودم رو بگم بلکه ۱ اپسیلون مفید واقع بشه چون دید آقایون با شما فرق میکنه و بعضی چیزا اولویت نیست براشون و نباید سؤ تفاهم بشه.
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: من که بودم به خاطر بلبل زبونیش امتیاز منفی میدادم
والا ما که در خلقت شما موندیم. یکی به خاطر گل نگرفتن منفی میده، یکیتون به خاطر یه جمله از نمرهی انضباط کم میکنید... میترسم به خاطر رنگ دکمههای پیراهن خواستگار هم با احتمال خوبی ایشون رو رد کنید. البته سن که تغییر کنه معیارها هم تغییر میکنه.