(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ق.ظ)shamim_s نوشته شده توسط: (13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۴ ق.ظ)shamim_s نوشته شده توسط: دوستان من دوباره از سنجش پرسیدم و ذکر کردم چرا هر بار اپراتورها جواب متفاوتی میدهند نفهمیدیم نیمه اول میاد یا نیمه دوم بعد از ۲ روز پاسخ دادن فک کنم خودشون خیلییییییییییییی شرمند شدن پاسخ دادن به زودی اسامی و نتایج در سایت قرار میگیرد یه حسی میگه همین امروز فردا نتایج میاد آخه معنی جوابشون همین میشه.
خیلی دلتونو خوش نکنید هر چی آقای توکلی گفته همونه باز ممکنه تاخیر داشته باشه ! اصلا یه سوال شما چرا اینقدر برای اومدن نتیجه لحظه شماری می کنید فکر می کنید ارشد بگیرید همه چی حله یا سریع می رید سر کار یا نمی دونید یا شاید هم این پارسه و سنجش و ماهان اینا اینقدر تبلیغ کردن چشم و گوشمون بسته شده ؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزیز شما هیچ وقت در مورد کسی قضاوت نکنید چون از زندگی شخصیش خبری ندارید و شرایط زندگیشو نمیدونید من هم اکنون مشغول به کار هستم.
یه وقت ناراحت نشی همه یه جورایی سرکارند فک کردی با این حقوق چندرغاز می گیریم دلمونو خوش کردیم مثلا آخه یه تومن دو تومن حقوقه ؟؟؟؟؟؟ واقعیت رو قبول کنید منم سر کارم هیچ کس بیکار نیست
زندگـــی زیبـاســـت چشمـی بـاز کـن
گردشـــی در کوچــه باغ راز کن
هر که عشقش در تماشا نقش بست
عینک بدبینی خود را شکسـت
بدبین نباشید....
---------------------------------------------------------
این روزا تا اومدن نتیجه ها باید هم
امید داشت هم
صبر!
هلـــه نومیـــد نباشی کـــه تـــو را یـــار بــراند/گـــرت امروز بـــراند نــه کـــه فـــردات بخواند
در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کـــن آن جا/ز پس صبر تـــو را او به ســـر صـــدر نشاند
و اگــر بر تو ببندد همه رهها و گذرهــا/ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند