(۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۷ ب.ظ)mehrdad123 نوشته شده توسط: یه زمانی این عطار گوربگور شده میومد این سر وبلاگها و بسایتها و چند سری مانشت رو
.........
خواستین بهم اخطار بدین نمی ترسم ولی برای همیشه با مانشت خداحافظی می کنم!!! باید حقیقت رو گفت نکه بگیم ساکت شین همه چیز می خوابه.
با تشکر از تمام کاربران و مدیرانی که دائما ارسالهای تمامی دوستان رو رصد میکنند، بابت همین تک ارسال این کاربر، امروز سه مورد گزارش به مدیر داشتیم که هر سه گزارش رو دیدم و مطالعه کردم، ممنون از همگی ...
از قدیم گفتند : فاصله حق و باطل چهار انگشت هست،
درست هست که این دوستمون از لحنی عصبانی برای بیان نظراتشون استفاده کردند، اما از نکات گهگاه برحقی که در لابلای کلامشون بود هم نباید گذشت،
کمتر دانشجوی رشته کامپیوتری هست که قبول نداشته باشه در دانشگاههای ما( چه آزاد و چه سراسری )اساتید کم سواد هم هستند و تدریس میکنند،
کمتر کسی هست که قبول نداشته باشه بعضی اساتید در موقع درس دادن کم فروشی میکنند و رفع تکلیفی درس میدن و همون بلایی رو سر دانشجو میارن که الان بر سر روح و اعصاب و روان این جوان دانشجو آمده
از حق نباید گذشت، گذشته از لحنی عصبی که بیان ایشون داشت مابین نظراتشون نکاتی وجود داشته که من قویا ازش دفاع میکنم
با درج این نظر خودم قصد به چالش کشیدن تشخیص همکاران رو ندارم اما به نظرم محروم کردن شتابزده چنین کاربرانی ، نه تنها هیچ کمکی به بهبودی وضعیت فعلی شون نمیکنه بلکه آنها رو عصبیتر خواهد کرد
چه خوب بود همکارانی که اختیارت ویرایش ارسالها رو دارند در قدم اول بهشون هشدار میدادند و
در صورت عدم ویرایش و اصلاح ارسال، ایشون رو بصورت دائمی محروم میکردند
مانشت جایگاه همه جور دانشجویی هست و همه جور دانشجویی حق دارند از این محیط خوب استفاده کنند( چه آسیب دیدگان و چه آسیب ندیدگان )