من خوشبختانه تجربه کلاس معماری هر دو بزرگوار(جناب مهندس یوسفی و دکتر اجلالی) رو داشتم. با استاد یوسفی در دانشگاه کلاس معماری ایشون را داشتم (حدود یازده جلسه) و هم اکنون هم بر سر کلاس معماری دکتر اجلالی می روم چون من ترم بهار ایشون رو برداشتم بیش از ۷ جلسه است که با ایشون کلاس داشتم
تعجب می کنم از دوستانی که با یک جلسه کلاس استادی رو به نقد می کشند.
این که شما بر کلاس کدام یک از این دو بزرگوار حضور دارید خیلی بستگی به نظر خودتون دارند. شما وقتی سر کلاس مهندس یوسفی می روید کتاب ایشان را کاملا مسلط می شوید (+ اینکه معماری را به شیوه موریس مانو می آموزید و مقداری نیز بیشتر البته به صورت نکته و تست)
با حضور بر سر کلاس دکتر اجلالی شما معماری را کاملا مفهومی می آموزید( در واقع معماری را با شیوه پترسون و به نوعی از بار حفظیات کاسته می شود). حق انتخاب باشماست. شما قبل از تصمیم گیری برای انتخاب استاد باید از شیوه در س خواندن خودتان و روش یادگیرتان مطلع شوید. و بعد تصمیم بگیرید بر سر کلاس کدام استاد حاضر شوید. مطمئن باشید هر دو استاد به اندازه کافی تجربه و با علمی دارند. وبا تلاش خودتان درصد خوبی از معماری را خواهید زد.
از دوستان خواهش می کنم اگر خواستند استادی رو نقد کنند با ذکر دلایل کافی باشد.حتی اگر لازم باشد من مقایسه هایی از روش تدریس دو استاد در موضوعات مختلف چون کش، پایپ لاین، مبانی انتقال ثبات و ... رو ارایه خواهم داد. و فکر می کنم نقد اساتید اینگونه بهتر و شایستهتر باشد