سلام به همگی ....
شما بهتر از من می دونید که سیستم آموزشی تو کشور ما به هیچ وجه من الوجوه پژوهش محور نیست و صرفاً حول مدار باطل " حفظ کن , امتحان بده , فراموش کن " مشغول دور زدنه !!!
و روزگار می گذره و ماه ها و سال ها یکی پس از دیگری در حال سپری شدنه !
اما هیچ کس ککشم نمی گزه !
و کسی هم انتظار فردایی جدید رو نمیشکه ! و دل خوش آینده ای روشن نیست !
بنا بر این اگه مثلاً بگم: "من اصلاً نمی دونم isi چی هست " جای تعجبی نیست !
...
مقدمه تا همینجا کفایت می کنه !
بریم سر اصل مطلب !
عارضم خدمت شما بنا به این مقدمه ی مذکور :
من و احتمالاً همه ی شما هرگز بویی از پژوهش نبردیم !
خودم شخصاً با واژه ی " نوآوری " بیگانه ام , و از واژه ی " تحقیق " مفهومی جز سرچ کردن تو اینترنت و پدیده ی شوم کپی پیست چیز دیگه ای درک نکردم !
( ما بچه های ایران , انقدر واسه تحقیقات تحمیل شده بهمون تو این اینترنت وامونده سرچ کردیم , که ناخواسته روش هایی رو در سرچ کردن کشف کردیم که حتی خود گوگل هم ازش بی خبره ! بگذریم .... )
واسه همین وقتی دوستان تو این انجمن دوست داشتنی دم از تحقیق و مقاله می زنن یه عالمه علامت سوال بالا سرم سبز میشه !
این تاپیک رو زدم تا هم خودم رو از سردر گمی در بیارم , هم زمینه ای محیا کرده باشم واسه کسانی که علاقه مند به بیشتر دونستن یا بحث کردن یا هر چیز دیگه ای در این مورد هستن !
سوالات من در باره ی ISI خیلی زیاده
حال فعلاً واسه دست گرمی چندتاش رو می گم , هر کدوم رو تونستید جواب بدید :
واسه آدمایی مثل من که اصلاً تو فاز این کارا نبودن , انجامش ممکنه ؟
آیا من از پس نوشتن یک مقاله ی ISI بر میام ؟ یا احتیاج به پیش زمینه های علمی داره و پایه ی درسی قوی می طلبه و فقط از نابغه جماعت همچین کارایی بر میاد ؟
باید حتماً یه دانشجو ایده ای نو داشته باشه ؟
آیا تو دانشگاه های بزرگ اساتید بهشون طرح و ایده میدن ؟
مقاله ها دقیقاً به کجا فرستاده میشه ؟ چه کسانی بررسیش می کنن ؟
به چه زبونی نوشته میشه ؟
همه ی مقاله ها امتیاز یکسان دارن ؟
در ایران به چه دردی میخوره ؟
برای ۱۰ دانشگاه تاپ دنیا , مثل ام آی تی , چند تا isi لازمه تا اکسپتت کنن ؟
مثلاً ما باید راجع به چی تحقیق کنیم ؟ میشه چند تا موضوع به عنوان مثال ذکر کنید ! ؟
گروهیه یا فردی , یا به هر دو صورت جایزه ؟
بعدشم ببخشید ! به نظرتون این چیزا نیاز به امکانات نداره ؟
یکی از حرفای اصلیم اینه که کسی که در زمینه مهندسی کامپیوتر میخواد تحقیق و پژوهشی کنه آیا کارش سخت تر و دستش بسته تر از رشته های دیگه نیست ؟
مثلاً فرض کنید یه دانشجوی مهندسی کشاورزی کلی ایده تو دست بالش ریخته ! حتی منم که تخصصی تو اون رشته ندارم , می تونم بهش ایده بدم ! و موضوع معرفی کنم !
مثلاً می تونم بهش بگم آقا برو راجع به چمن های فوتبال تحقیق کن و نژادی از چمن پیدا کن که هم تو گرما و هم تو سرما قابلیت پایداری داره !
اما در رشته ما چی ؟
باید بریم الگوریتم کشف کنیم ! ؟ یا فرمول های پیچیده ای واسه اثبات عبارت های مستقل از متن !!؟؟؟
که اگه اینطور باشه isi بیشتر به هیولایی شباهت داره !