(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: (05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: ببخشید جسارتا عرض میکنم! شما پایگاه داده پیشرفته با دکتر رهگذر پاس کردید دیگه؟ درسته؟ واقعا انصاف نیست اینجوری صحبت کنید... دکتر رهگذر الکیترین استاد دانشکدهست از بس الکی نمره میده. هیچ درس کارشناسی هم با ایشون ارائه نمیشه به جز واسط کاربر که اون هم اختیاری هست. شما پایگاه داده با دکتر شاکری پاس میکردید ببینم باز همین حرفو میزنید یا نه...
ضمن اینکه مهم نمره نیست واقعا. مهم چیزی هست که یاد میگیره آدم تو درس. به قول خودتون اینکه قبل و بعد از پاس کردن درس خیلی عوض شده باشه و این اتفاقیه که تو دانشگاه دولتی میافته خب واقعا! حداقل برای من که تو تمام درسهام اتفاق افتاده.
کدوم درسو با چه استادی مثال بزنم؟ Performance دکتر خونساری؟؟؟؟ طراحی الگوریتم دکتر فیلی؟؟؟؟؟ استوکستیک دکتر کارگهی؟؟؟؟؟ آی آر دکتر شاکری؟؟؟؟؟؟ سیستم عامل دکتر یزدانی؟؟؟؟؟؟ بگید دیگه؟ همش آبکیه، همش. فقط گفتم آخرش چهار تا چیز یاد میگیری ولی از نظر نمره خیلی راحتر از پیام نور میتونه ۲۰ بگیری خیلی راحت، خیلی. در حد تیم ملی.
من ترم پیش شبکه با یزدانی داشتم!!! خودم جزء ۵نمرهی اول بودم ولی از ۶۳ نفر کلاس ۲۱ نفر رو انداختند ایشون. من نمیدونم شاید تو ارشد راحته ۲۰ گرفتن. ولی مطمئن باشید وقتی کسی که نقره یا طلای المپیاد کامپیوتر داره و از طراحی الگوریتم یا گسسته یا ساختمان داده ۱۶ می گیره اون درس سخت بوده!مطمئن باشید وقتی ماکس یه درس میشه ۱۵ یعنی اون درس سخت بوده! یا یک ترم تو درس سیمولیشن دکتر خونساری ماکس کلاس یه آدم خفن بوده که ۱۳ شده! مطمئن باشید دانشجوهای دانشگاه تهران خنگ نیستن که نمرههاشون کم میشه!
ببخشید من جسارت کردم. شما بزرگترید. ولی خیلی از اساتید به خصوص اساتید گروه هوش مصنوعی اصلا دانشجوهای ارشدشون رو قبول ندارن و از بچههای کارشناسی میخوان که برن تو آزمایشگاههاشون. چون معتقدند سطح سواد بچههای خودشون خیلی بالاتر هست از بچههای ارشد که از خیلی جاهای دیگه قبول شدند.(
همه رو نمیگم ها!!این هم نظر من نیست ها! من که اصلا نمیشناسم دانشجوهای تحصیلات تکمیلی رو. به نقل از دکتر مرادی، دکتر میریان، دکتر اسدپور و دکتر فیلی عرض میکنم)
برای همین میگم شاید، شاید تو ارشد نمره خوب میدن! اگر نه تو کارشناسی...
باز هم عذرخواهی میکنم من.
ولی به نظر من کسی که شاگرد دوم میشه تو دانشگاه شریف یا تهران یا امیرکبیر یا علم و صنعت یا صنعتی اصفهان یا مشهد یا تبریز یا ... سطح سوادش
احتمالا بالاتر هست از کسی که تو پیام نور شاگرد اول میشه. چون تو پیام نور درس خوندن واقعا سخته. چون تو پیام نور هیچ استادی نیست که بخواد به آدم سواد آنچنانی بده. یا اینکه پروژه اینا نداره. درحالی که اکثر درسهای ما ۱۲ نمرهشون عملی هست که سواد اصلیمونم از اونها نشئت میگیره و نه از امتحانات تئوری...
البته من منکر سواد خیلی از عزیزانی که تو پیام نور درس خوندند و به هر دلیلی نتونستند تو مقطع کارشناسی دانشگاههای بهتری قبول بشن ولی هم باسواد هستند و هم تو ارشد جبران میکنند، نیستم ها! امیدوارم به کسی برنخورده باشه از حرفم. هدف صرفا دفاع کردن از همدانشگاهیهای خودم بود چون شما اینجوری صحبت کردید راجع به دانشگاه تهران.