(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ)shazde kuchulo نوشته شده توسط: سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
البته اگه اشکالی نداره!!!!!!
اولی اینکه اگه ساختمان داده رو کلاس برم بازم لازمه clrs بخونم؟؟؟
دوم اینکه اگه تابستون چند ساعت درس بخونم میتونم رو رتبه خوب در نرم افزار فکر کنم؟؟؟؟؟؟؟
من درس خوندن موازی رو دوست دارم اما درسی مثل طراحی الگوریتم و معماری پی نیاز دارن!!!!!
سوم اینکه اگه با این برنامه پیش برم خوبه؟؟؟؟؟
تابستون
منطقی، ساختمان داده، نظریه، سیستم عامل، گسسته، آمار رو بخونم
بقیه رو بذارم واسه پاییز؟؟؟؟
البته زبان کلا بخونم.
ممنونم اگه کمکم کنید.
مقدار مطالعه به عوامل زیادی بستگی داره مثل:
پایه تون
عادت قبلیتون
شرایط
و . . .
در کل نمیشه ساعت تعیین کرد. فقط میشه یه سری اصول گفت که حتی این اصول هم بعضی وقتا اختلاف هست سرشون. کاری که شما میتونید انجام بدید اینه که نظرای مختلفو بخونید و بر اساس شناختی که از خودتون دارید و هم چنین تجربهی قبلیتون تصمیم گیری کنید. یادتون باشه هیشکی شما رو بهتر از خودتون نمیشناسه.
منظورتون از درس خوندن موازی خوندن چه تعداد درس به صورت همزمانه؟
منظورتون از پی چیه؟ اگه منظورتون پیشنیاز هست که همینطوره. بهتره بعضی درسارو قبل از بعضی درسا بخونید.
راجع به اینکه تابستون چه کنید و بعدش چه کنید تو همین تاپیک کلی بحث شده. اول تمام این تاپیک رو بخونید بعد اگه سوالی بود در خدمتم.
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ب.ظ)kashir نوشته شده توسط: (28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ)shazde kuchulo نوشته شده توسط: دوم اینکه اگه تابستون چند ساعت درس بخونم میتونم رو رتبه خوب در نرم افزار فکر کنم؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه ساعت گفت هر کی یه جوره. من یه سری اصول کلی واسه مقدار درس خوندن دارم که به همه هم همونارو میگم.اگه دوستان تمایل داشته باشن میتونم اونارو بگم.
جوابه بقیه سوالتونو هم فردا میدم.
اصول کلی!!!؟؟ نسختو بده مهندس ببینیم چیه
نسخه ای وجود نداره فقط یه سری اصول کلی هست که همون طوری که گفتم تو بعضیاشون اختلاف نظره.
به نظر من این نکات تو ساعت درس خوندن مهمه:
مهمتر از کمیت کیفیت درس خوندنه. کیفیت یعنی با علاقه درس خوندن , مفهومی خوندن , تو شرایط محیطی خوب درس خوندن و در کل با بازدهی بالا درس خوندن. یعنی حداکثر مطلبو تو حداقل وقت یاد بگیرید.
هر چی به کنکور نزدیکتر میشید وقت با اهمیتتر میشه. شاید یه مطلب که تو اول تابستون دیدید تا کنکور یادتون نمونه ولی احتمال اینکه مطلبی که نزدیکای کنکور دیدید تو ذهنتون بمونه بیشتر. بنابراین جوری درس بخونید که بتونید یکی دو ماه اخر ساعت مطالعاتیتونو زیاد کنید. از اون طرف هم نباید کم درس بخونید به بهانه اینکه نزدیکه کنکور جبران میکنم.
باید طوری باشه که وقتی کنکور تموم شد دیگه انرژی واسه بیشتر خوندن نداشته باشید. اینطوری نباشه که کنکورو بدید بعد بتونید یه هفته دیگه هم درس بخونید. برای اینکه این اتفاق بیفته به نظر من بهتره که تا یکی ۲ ماه مونده به کنکور رو برنامه کار کنید مثلا بگید مهر ۷ ساعت آبان ۷/۵ و تو یکی دو ماه اخر هر چی میتونید درس بخونید.
زیاد خوندن نشانه موفقیت نیست ولی کم خوندن نشانه شکسته.
برنامه ریزی هر کس برای خودش مناسبه. مثلا من دیدم کسی رو که واسه کنکور لیسانس اینطوری درس خوند و رتبش شد ۳۰۰: ۶ روز روزی ۱۶ ساعت جمعهها استراحت مطلق. سعی کنید نه تنها برنامه و ساعت درس خوندن بلکه کتابائی که میخونید و بقیه چیزارو هم برای خودتون شخصی سازی کنید.
سعی کنید تو خودتون انگیز ایجاد کنید اگه انگیزتون تموم شده یا کم شده دیدن دانشجویان ارشد میتونه انگیزتونو برگردونه. اراده داشته باشید(تقویت اراده راه داره. اگه ارادتون ضعیفه از راهش استفاده کنید و قویش کنید). وقتایی که حال و حوصله درسو دارید نهایت استفاده رو ببرید و سعی کنید همیشه حوصله داشته باشید. اگه یه موقع واقعا حوصله نداشتید درس نخونید و تفریح کنید که حوصلتون بیاد سر جاش. با درس خوندن تو بی حوصلگی نه خوب درس خوندید و نه خوب تفریح کردید در نتیجه وقتتون تلف شده. البته اینطوری هم نباشه که یه روز در میون حوصله نداشته باشید. من مثلا هر چند ماه یک بار نیم روز حوصله نداشتم هیچی نمیخوندم و تفریح میکردم.