(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ب.ظ)reza19 نوشته شده توسط: من امسال رتبم ۶۳ تجارت و ۱۰۳ امنیت شد، فقط از یک چیز پشیمونم، کاش به جای افکاری از این دست که خیلی اذیتم کرد، فقط از فرصتی که داشتم استفاده بیشتری میکردم، من از مهر شروع کردم و خیلی مشکلات در روند مطالعه ام داشتم و خیلی هم نگران بودم وقتی خودم رو با دیگران مقایسه میکردم، اگه فقط روی کار خودم تمرکز میکردم مطمئنن نتیجه خیلی بهتری میگرفتم، اصلا مدت زمان مطالعه رو ملاک قرار ندید فقط به کیفیت توجه کنید و سعی کنید از همه فرصتی که دارید نهایت استفاده رو ببرید.
اول به خاطر رتبتون خیلی خیلی بهتون تبریک میگم
بعد هم به خاطر راهنمایی خوبتون ممنونم
اینو واقعا قبول دارم
مرسی
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ)احسان مومنی نوشته شده توسط: فقط و فقط این که با تمام انرژی بخون ، وقتی پشتکار بیاد وسط همه کار میتونی کنی . تو تنها کاری که باید کنی اینه که با بیش ترین تلاش بهترین نتیجه ممکن تو این وقت مونده رو بگیری و همیشه ام یادت باشه :
افراد موفق در هر رشته به طور حتم قویترین، سریعترین، بهترین و باهوش ترین آنان نیستند بلکه پایدارترین افرادند. پایداری نسبت به هدف و تعقیب بی وقفه آن رمز موفقیت است.
ممنونم
امیدوارم همه ی ما اول تو این کنکور بعدشم توی زندگی شخصیمون موفق شیم
اصلا فکر نمیکردم این همه بازخورد مثبت بگیرم
پایداری کردن جلوی آدمایی که میگن موفق نمیشیو منتظر میشینن تا زمین خوردنتو ببینن (که بهت بگن دیدی گفتم؟!!!!) سخته
خیلی سخته
ولی با وجودم میخوام که بتونم
راستی بابته این جمله "من رتبه یک ...." بهتون تبریک میگم
با تمام وجودم آرزو میکنم موفق شی
هم شما هم خودم هم تمام کسایی که از تلاش دست بر نمیدارنو میخوان هرجوری که هست آیندرو اونجوری که میخوان بسازن