(۲۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)aria نوشته شده توسط: رشته خودمو دوستش دارم ،عاشقشم، مثل زندگی تلخ وشیرینی هاشو دوست دارم باگ هاشو دوست دارم گاهی کلافه می شم ولی وقتی خروجی می گیرم انگار همه ی شادی های دنیا رو بهم دادن با هیچ رشته ای عوضش نمی کنم، همه چیز پول نیست ،زندگی باید کرد، پزشک بیکار زیاد داریم مهندس کامپیوتر بیکار هم زیاد داریم تو هرکدوم کاربلد باشی پول خوبی در می یاری ولی باید دید با چی حال می کنی با چی عشق می کنی خواهرم پزشکی می خونه اونم عاشق کارشه زمانی که تو بیمارستانه بهترین لحظاتش رو می گذرونه این هارو گفتم بدونی همه چیز پول نیست رضایت شغلی مهم ترین چیزه خیلی از هم کلاسی های خواهرم با اینکه پزشکی می خونند ادم های افسرده ای هستند بعضی هاشون از بوی الکل حالشون بهم می خوره وقتی وارد اتاق تشریح جسد می شن از حال می رن جرئت نمی کنند به اتاق زایمان برن و... تورشته ما هم الا ماشاءالله ادم کم حوصله هست ،الفبای کار رو یاد نگرفته انتظار داره چون مدرک داره باید الان پول به پاش بریزن ولی وقتی پای کار می یاد توی کوچیک ترین مسائل در جا می زنند پروژه ها راکد می مونند ادم می شناسم برای عیب یابی ساعتی میلیونی پول می گیره ادمی رو می شناسم فقط برای مشاور پروژه بودن میلیونی پول می گیره ،اگه این طرف نتونی پول در بیاری مطمئن باش اونوره اب هم نمی تونی دربیاری
اینقد حرف کلیشه ای و ساده نزنید
اینکه یه آدم اینطور شده یعنی سیستم ما خوبه!
همون قد که تو کشور داره واسه کارهای عملی ارزش داره کارهای تئوری هم باید ارزشمند باشه اینکه شما الان راحت با ویندوز کار میکنی وقتی یه کتاب سیستم عامل رو میبینی یه عالمه علم پشت این ویندوز خوابیده یا حتی هر چی دیگه
انتظار میره اون آقایی که در مورد الگوریتم های زمانبندی سیستم عامل کار میکنه مثل یه نفر باشه که به صورت عملی شبکه کردن با ویندوز رو کار کرده بعد وقتی میرن تو بازار کار شما به اون یارو میگید بیسوادی و هیچ چی از عمل نمیدونی و الکی درس خوندی! بعد به اون یکی میگی با اینکه درس نخوندی چقد از ونا بهتر بلدی
حداقل از آدم های تحصیل کرده انتظار بالاتری میره
پس این سیستم درست نیست واگه بخواییم واسه علم پول خرج کنیم باید برنامه ریزی خیلی بلند مدت کنیم مخصوصا تو کاامپیوتر...
اگه بخوایم کوتاه مدت فکر کنیم میشه مثل طرح سیستم عامل ملی که کلی بازار راه انداختن وخواستن یه ساله جمعش کنن آخرش هم شد فارسی کردن لینوکس!!!