(۱۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ق.ظ)mehrdad123 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز . رتبت رو بهت تبریک می گم ان شاالله دکتری . ممنون می شم کمکم کنی
شما به نظرت برای زدن ریاضی از بین درس امار و محاسبات کدوم سر کنکور راحتتر میشه زد؟ و کدوم سختتر و نکته دارتر و باید زودتر شروع به خوندنش کنم؟
در مورد معماری شما چند تاش رو امسال درست زدین؟ و به نظرت برای زدن ۴ تا تست معماری باید از چه منبعی استفاده کنم؟
در مورد درس منطقی من تمام تست هاش رو باید بزنم . شما برای این درس کتاب نلسون رو چطور ارزیابی می کنین به نسبت مانو؟
برای طراحی زبان چندتاتست درست زدی؟ چه منبعی رو صلاح می دونی. ممنون
سلام مهرداد جان، اصلا مهم نیست من چی رو درست زدم، مهم اینه که قراره تو همرو درست بزنی و رتبهی ۱ کنکور باشی، در مورد سوال اولت، آمار راحتتر (نظر من) ولی حجم بیشتری داره و میتونی تستاشو سر کنکور بزنی، بنابراین از این درس شروع کن،اما برای خوندن محاسبات ،چند نکترو اصلا فراموش نکن ،
۱- وقتی سوالی رو حل میکنی، حتما تا آخرش برو، حتما تا آخرش، نگو میزاریم تو این، دیگه تمومه، حتی اگه غلط یه تستو زدی، برگردو مراحلو باز محاسبه کن، مثل رانگ کوته مرتبه ۴، دوم زمانی تستاشو بزن که ذهنت از خوندن چند درس خسته شده، و فکر میکنی دیگه حوصله نداری، اون بهترین وقت برای محاسباته،سوالای ارشد سال قبلو حل کن و بر خستگی ذهنت غلبه کن، چون تو کنکور، ۸۰ درصد افراد اول مشترکارو میزنن بعد میان سراغ ریاضی، واسه همین کاملا ذهن خستست
سوالات کنکور چندساله قبل برای محاسبات کافیه
در مورد معماری ،بهت کتابه مقسمی که کتاب بسیار خوبیه توصیه میکنم، قطعا با خوندن اون در کنار کتاب مانو تمام خلاءهای کتاب مانو ازبین میره ،
در مورد درس مدار منطقی، قطعا نلسون بسیار مفیدتره، البته چند ساله گذشته این درس جزو دروس سادهی ارشد بوده، زیاد خودتو از این درس نگران نکن،
کتاب مقسمی اصلا مفید نیست اما فصل آخرش مباحثی رو درس داده که تکمیل کنندهی مانو و ازش چند باری تو کنکور سوال اومده وکتاب پوران پژوهش نوشته هادی یوسفی بسیار خوب و مفید و دقیقا جزوهی خودش تو کلاساشه ولی متاسفانه ایشون هم فصل آخر مباحث منطقی رو توضیح ندادن..
در مورد طراحی زبان کتابی که جعفر نژاد قمی ترجمه کرده بسیار مفیده، بخصوص فصل آخرش که در مورد تک تک زبانها توضیح داده از قلم ننداز ،ولی کلا درسی نیست که بخوای روش حسابی باز کنی، بدلیل اینکه اساتید از کتب مختلف سوال در میارن و مبحثیه که بسیار گستردست ..