(۲۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۹ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ب.ظ)mass2009 نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۷ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: دوست عزیز mass2009
اگه براتون مقدوره جواب سوالات منم بدید:
مرسی
۱- کتاب سیستم های عامل با رویکرد حل مسائل رو اگه شهرستانی باشیم چطوری میشه تهیه کرد؟
۲- اگه از الان بخوام شروع کنم، چطوری بخونم و چه درسهایی از چه مدلی رو بخونم بهتره؟
(البته من درسهای ریاضیات مهندسی - کامپایلر - آمار و احتمالات - زبانهای برنامه سازی - معماری کامپیوتر رو یه جورایی فراموش کردم و باید از صفر شروع کنم.)
۳- من زبان حدود ۲۶% امسال زدم به نظرتون دیگه وقت روش نذارم؟
بازم ازتون متشکرم
کتاب سیستم عاملو میتونی از کتاب فروشی هایی که کتب دانشگاهی یا کتب تست کارشناسی ارشد میفروشن ،بخری یا نمایندگی پارسه حتما باید داشته باشن.
یسری درسارو در ابتدا شروع کن، تو ریاضیها اول آمار و ریاضی مهندسی و تو مشترکا ساختمان داده، منطقی، سیستم عامل و تو تخصصیها الگوریتم و پایگاه
روزتو به ۴ قسمت تقسیم کن، ۲ قسمتشو به مشترکا و ۱ قسمت به ریاضی و ۱ قسمت به تخصصیها
بعد از این که درسی رو تموم کردی، از همون فیلد درس جدید اضافه کن به برنامت، یعنی وقتی ساختمان دادرو تموم کردی، نظریه زبانها رو اضافه کن به برنامت .
ولی ساختمان دادرو کنار نزار و مدام باحل تست و رفع اشکال در خلال درس خوندن دوره کن ، تا از یادت نره
درمورد زبان، آره خوبه در همین حد، ولی بطور کامل کنار نزار، سعی کن، دربین درسا بهش رجوع کنی بالاخره میدونی زبان درس فراری و ممکنه با کنار گذاشتن کامل درس، این درصدو نتونی تکرار کنی
اول: خیلی خیلی خیلی متشکرم از راهنمایی قشنگتون...
دوم: من رشته اصلیام علوم کامپیوتر بوده و میخوام مهندسی نرم رو انتخاب کنم. ریاضیات مهندسی رو هم که اصلا در دانشگاه نداشتیم. اگه راهکاری می دونید ممنونم که راهنمایی کنید.
سوم: من ساختمان گسسته رو کتاب زبان اصلی روزن و CLRS رو منبع اصلیش می خونم فکر کنم واسه تخصصی کافی باشه. اینطور نیست؟ یا بهتره خاصا چیزی به عنوان زبان تخصصی رو در برنامهام داشته باشم.
چهارم: در مورد تقسیم بندی روز به ۴ قسمت، صبح - عصر - شب رو به نظرتون بهتره به کدام قسمت (مشترک - تخصصی - ریاضی) اختصاص بدم؟
پنجم: نظرتون در مورد کتب سیستم عامل سیلبرشاتز - کامپایلر آهو - بانک اطلاعاتی دیت همشون زبان اصلی چیه؟ بهتره زبان اصلیشون خونده شه یا راه حل بهتری دارید؟
متشکرم
ببین ریاضیات مهندسی به دلیل اینکه پیش زمینهی آنچنانی ازش نداری، ممکنه در ابتدا گنگ و خسته کننده بنظر برسه، خیلیا سریع کنار میزارن، ولی من اصلا این قضیه رو به کسی پیشنهاد نمیدم
بدلیل اینکه ۱ تست هم در ارشد میتونه رتبهی شما ۱۰ تا ۳۰ رتبه جابجا کنه، که میتونه این یک تست آسون از ریاضی مهندسی باشه ،
واسه ساختمان گسسته واقعا عالیه مرجع هایی که میخاید بخونید.
واسه زبان تخصصی، نه شما تستای سال قبل و نگاه بندازین براش کفایت میکنه، خوندن همین کتابا کافی
این تقسیم بندی که چیرو کی بخونم ،واقعا باید خودتون تصمیم بگیرین، مشترکارو زمانی که بیشتر حس میکنین توان یادگیریتون بالاتره بخونید، بعد ریاضی بعد تخصصیها، بنظرمن دروس ریاضی رو راحتتر از تخصصی میشه زد عرض کردم
سیستم عامل شما کتاب تننبام ترجمه شده رو با کتاب دکتر حقیقت برای پارسرو بخونید کفایت میکنه، برای بانک اطلاعاتی مقسمی رو هم در کنارش داشته باشین واقعا عالیه
حالا همه هم احتیاجی به زبان اصلی نیست، مثلا پایگاه بنظرم چندان نیاز نداره