واقعا با این وضعیت "افزایش ۲۰%" ظرفیت ها فک کنم به زور امیرکبیر قبول شم !
امسال ظرفیت های تمام دانشگاه های تهران ۲۰% کم شده ! جاش مجازی ها سر به فلک کشیده !
به هرحال خدا را شکر ، واسه همه ی دوستان آرزوی موفقیت دارم
ترتیب نهایی انتخاب رشته، این چیزیه که من بش رسیدم، شاید بدرد دوستان بخوره
هرچند تا فردا شاید ۶و۷ جاشون عوض کردم اما ۹۹% همین می مونه !
یه مقدار زیاده روی کردم، اما از اونجایی که بقول دوستان سروکارمون با سنجشه کار از محکم کاری عیب نمی کنه !
۱ - ۲۱۳۳۴ || دانشگاه صنعتی شریف -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || روزانه
۲ - ۲۱۳۵۹ || دانشگاه صنعتی شریف -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || نوبت دوم
۳ - ۲۱۳۲۱ || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || روزانه || گرایش رباتیک
۴ - ۲۱۳۳۱ || دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || روزانه
۵ - ۲۱۳۴۷ || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || نوبت دوم || گرایش رباتیک
۶ - ۲۱۳۵۵ || دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || نوبت دوم
۷ - ۲۱۳۲۷ || دانشگاه شهیدبهشتی -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || روزانه
۸ - ۲۱۳۳۷ || دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || روزانه
۹ - ۲۱۳۳۰ || دانشگاه صنعتی اصفهان || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || روزانه
۱۰ - ۲۱۳۳۸ || دانشگاه فردوسی مشهد || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || روزانه
۱۱ - ۲۱۳۲۹ || دانشگاه شیراز || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || روزانه || گرایش هوش مصنوعی
۱۲ - ۲۱۳۵۳ || دانشگاه صنعتی اصفهان || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || نوبت دوم