نظرسنجی شماره ۱("خیلی کم"-"کم"-"در حد متوسط"-"زیاد"-"خیلی زیاد")
۱) چقدر این موفقیتی که بدست آوردید رو مدیون استادان دوره ی کارشناسی می دانید؟
زیاد
۲) چقدر این موفقیتی که بدست آوردید رو مدیون آزمون ها ی آزمایشی که شرکت کردید می دانید؟
شرکت نکردم ...
۳) چقدر این موفقیتی که بدست آوردید رو مدیون منابع صحیحی که برای مطالعه انتخاب کردید می دانید؟
زیاد
۴) چقدر این موفقیتی که بدست آوردید رو مدیون مطالعه و تلاش خودتون می دانید؟
زیاد ( نه فقط برای کنکور چون به نسبت تلاش بچه ها من وقت زیادی نذاشتم. اما تو ۴ سال تحصیل واقعا تلاش کرده بودم و درس خونده بودم)
۵) چقدر این موفقیتی که بدست آوردید رو مدیون راهنمایی و مشاوره دوستان در سایت مانشت می دانید؟
زیاد (منابع فوق العاده ای معرفی شد. کارنامه ها عالی بود و ... )
نظرسنجی شماره ۲(اعلام منابع درسی که مطالعه کردید)
۱) زبان عمومی و تخصصی: چند درس ۵۰۴
۲) ریاضیات مهندسی: پارسه
۳) آمار و احتمالات: پارسه
۴) محاسبات عددی: پارسه
۵) ساختمان های گسسته:گسترش علوم پایه
۶) ساختمان داده ها:گسترش علوم
۷) نظریه زبانها و ماشینها: نخوندم. فقط یه سری نکته خوندم. تو آخرین روزا تصمیم گرفتم نزنم چون غلطام زیاد بود
۸) مدارهای منطقی: پارسه
۹) معماری کامپیوتر:پوران
۱۰) سیستم عامل:گسترش علوم
۱۵) کامپایلر: جزوه دکتر ثانی ( فوق العادست! جزوه کلاس درسشون توی شریف عالیه)
۱۶) زبان های برنامه سازی: یه کتاب تو مانشت گذاشته بودن. فکر کنم اسم مولفش آقای نورالله بود. تو دوره دانشگاه هم یه کتاب زبان اصلی میخوندیم دقیقا یادم نیست مال کی بود. خلاصه مفاهیم مشترک بودن اما این کتاب چون جمع و جور بود برای دوره مفاهیم خیلی خوب بود
۱۷) طراحی الگوریتم:گسترش علوم
۱۸) پایگاه داده: جزوه دکتر روحانی (اصلا نیازی به گفتن نداره که چقدر فوق العادست. جزوه درسی کلاسشون تو دانشگاه)
۱۹) هوش مصنوعی--
دلیل اینکه کتابایی که خوندم از نشر های مختلفه این هست که از دوستان گرفته بودم ...
امیدوارم کمکتون کنه
چیزی که به من ضربه زد درصد دروس مشترکم بود اگر بهتر میزدم قطعا به ۲۰ و پایین تر می رسیدم. اما شوکه هم نشدم چون انتظارش رو داشتم و به خاطر همین روی ریاضی سرمایه گذاری کرده بودم که در نهایت حدود ۴۰ زدم. به نظر من ریاضی کنکور سرراسته و اگه قبلا خوب خونده باشید میتونید به یک مقدار خوندن به درصد ۳۰ - ۴۰ یا بالاتر برسید.
زمان خوندن هم به طور پیوسه سه هفته قبل کنکور بود. چون کارمند بودم و باید مرخصی میگرفتم. به جز اون پنج شنبه جمعه های هر هفته میخوندم. سوالات کنکور سال های قبل رو هر چه بیشتر حل کنید بهتره من حدود ۱۰ سال (فکر کنم!) رو حل کردم خیلی کمک میکنه
لینک کارنامه :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
موفق باشید برای موفقیت ما هم دعا کنید ...