(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ)آرمین نوشته شده توسط: ببخشید فضولی میکنم، فقط جهت اطلاع میپرسم. امسال، سال سوم دانشگاه بودید یا سال چهارم؟
در هر صورت، من فکر میکنم که از همین حالا، رتبهی یک سال بعد برای شما کنار گذاشته شده!
تبریک میگم دوست عزیز
سال پنجم و هنوز ۱۲ واحد دیگه دارم!!! من کلا اهل درس خوندم نیستم و فکر می کنم معدلام هم اینو نشون بده، اگه هم رتبهام خوب شده دلایل دیگه ای داره
ممنون، ولی دعا کنید امسال کارم درست بشه و بتونم برم ارشد که دیگه سال بعد مجبور نباشم که کنکور بدم
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ)shahryar نوشته شده توسط: شاید زمان ثبت نام زدین "منحصرا متقاضی شرکت در المپیاد دانشجویی می باشم"
اگه این رو زده باشین مجاز به انتخاب رشته نیستید.
منم پارسال همچین اشتباهی کرده بودم ولی یه نامه با کارنامه و کپی کارت ملی فرستادم تهران واسم درستش کردند.
اگه همچین اشتباهی کردین سریع اقدام کنید.
بله همونطور که گفتم این گزینه رو زدم، اخه واقعا تصمیم نداشتم برم ارشد، ولی الان نظرم عوض شده، من سه شنبه تصمیم گرفتم بیافتم دنبالش و دیروز رفتم سنجش و یه نامه نوشتم گفتن فردا زنگ بزن، امروز زنگ زدم گفتن که مسئولش نیست و قرار شد شنبه صبح برم.
می تونید دقیقا بگید چیکار کردید؟ یعنی کار روتینیه و اذیت نمی کنن؟
البته من یه مشکله دیگه هم دارن و اون ۱۲ واحد درسی که مونده. کسی هست که دانشگاهی سراغ داشته باشه که ترم تابستون درس "شیوه ارئه" ارائه بده. اگه بتونم این درس رو جایی مهمان شم تابستون ۶ واحد میگیرم و ۶ واحد (۲ درس) هم تکدرس می کنم و یه سال جلو میافتم. خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید. من فقط تا ۲شنبه وقت دارم