(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: من جمعه ۸ صبح علوم تحقیقاتم...کیا با منن؟؟
من با شمام. مگه تیم کشیه؟
هرکی میخواد بیاد علوم تحقیقات بره کناره دیوار وایسه
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: من که هنوز نتونستم این کارت رو بگیرم
ساعت ۲ شد این ملت چرا نمیرن بخوابن یکم خلوت شه!
ما ملت همیشه در صحنه هستیم
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ق.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط: بعد ۲ ساعت با خودم کلان جر رفتن هی بخودم میگم این تست ۴۳ ساختمان ۹۱ میشه لگاریتم حلقه دوم اجرا نمیشه چرا سنجش زده گزینه ۲ حالا به خودم میگفتم خنگ شدی سوال به این سادگی غلط میزنند
بعد اومدم دیدم این جناب ماهان به جای j>1 گذاشته j>i مارو بگو چه خیالات نمیکردیم در حال عکس گرفتن گذاشتن تو سایت بودم که به عمق فاجعه این ماهان پی بردم
تو یه سوال هم گزینه صحیح نیست چاپ نکرد بعد جالب تر اونجا بود که تو حل هم یجوری رفته که جواب غلط صحیح در اومده :* چه اسیری شدیم به خاطر یه مشت گندم
والا پارسه هم همه شکل ها ایراد داشت (سال ۹۲) نظریه داغان بود داغان
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: امروز صبح تا ظهر در یک عملیات تروریستی و انتحاری قصد کردم بزنم تست های معماری و منطقی خفن را، لت و پار کنم
عصر هم یه حال از استالینگز و رفقاش بگیرم و دست آخر هم یه عنایتی به تست های نظریه داشته باشم
کاش تموم نمیشد. منکه با این چند ماه درس و آزمون و تست خیلی حال کردم .
داداش بیا پایین میفتیا خیلی اوج گرفتی
(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: انقدر بدم میاد از آدمایی که فکر میکنن عقل کل هستن! یعنی حالم ازشون بهم میخوره، والا هنر اصلی رو استالینگز و سیلبرشاتسش و تاننبوام(این بابا خودش minix پدر لینوکس رو نوشته) دارن که با خوندن هزاران مقاله این کتابا رو نوشتن بعد فقط یه عده اینارو سر هم میزارن بعدش...
جالبه بزرگتری تناقض توی این کتاب قسمت "بارویکرد حل مسئله" هستش که من اصلا هیچ مسئله ای ندیدم.
والا کتاب حقیقت نسبت به مقسمی و امثالهم خیلی بهتره. حداقل تو کتاب های ترجمه بهترینه دیگه
البته تننباوم خیلی از سیلبرشاتز و استالینگز سرتره