(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط: سلام
واللا من اعلانی را که لینک دادید، ندیده بودم ولی قبل گذاشتن این تاپیک کمی بدنبال روش مناسب طرح موضوع در تالار گشتم
و در بخش مهارت های مرتبط و در بخش سایر زبان ها هم روبروی مدیر انجمن خالی بود
و بهتر دیدم که یک تاپیک معمولی اعلان کنم که شد این!
حالا هم اگر لازمست با کسی هماهنگ کنم من درخدمتم
اما باید بگویم که من خودم هم با این بازخوردی که از بچه ها دیدم واقعا احساس مسئولیت می کنم
که پیشنهادم را حتما به جای خوبی برسانم
البته واقعا ترس خاصی هم ندارم چون به نظرم انگیزه و انرژی و فرصت کافی برای تهیه این آموش ها دارم
برای من هم بیشتر ارائه محتوای عالی مهم است و زیاد درگیر فرمت های سخت و زمانبر نمی شوم
به هر حال امیدوارم که این آموزش ها پابگیره و مدیران تالار هم از برگزاریش راضی باشند انشاءالله
ممنون از شما که احساس مسئولیت میکنید و انشاا... کارتون به بهترین شکل انجام بشه و نتیجه مفید داشته باشه
من صرفا مواردی که قبلا بود رو خدمتتون عرض کردم تا در جریان قرار بگیرید در این باب چه نگرانی هایی وجود داره و انشاا... جدی به کارتون ادامه بدید که خوشبختانه شما همین تصمیم رو دارید : )
بله متاسفانه در هر بخش نام مدیرش رو نمایش نمیده . البته به آقای دکتر هم اطلاع دادیم که این مشکل هست
اما صرفا جهت اطلاعتون، در پایین صفحه اصلی مانشت ، به "تیم مدیریت مانشت" که برید ، اسامی مدیران و حوزه تحت اختیار هرکدام درش هست :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
موفق باشید : )