(۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ب.ظ)mehran666 نوشته شده توسط: سلام یه سوال از دوستای IT دارم؟ اگه حال داشتید جواب بدید D:
عایا شبکه ای که بچه های IT تو دوران کارشناسیشون خوندن همینی هست که واسه کنکور ارشد هستش؟ (منظورم سر فصلاش هست؟)
آخه من نرم افزارم اونم از نوع ناپیوستش، بعد اینکه شبکه کامپیوتری که ما گذروندیم ته پیچیدگیش این بود که بخوایم کلاسای IP رو حفظ کنیم، ولی الان که اینارو دیدم انگار نه انگار ....
شبکه که چیزی نداره کلا فکر نکنم درسامون چیزه سختی باشه
وقتی بهونه گیری کنین یه حس به وجود میاد که هر چی بخونی نمیفهمی
من کسی رو میشناسم از عمران اومده it بخونه انقدر از سختی و نفهمیدن نمیناله
(۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: (16 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: (16 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ق.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: حمید خداییش طراحیو چجور خوندی!
تستشم زدی؟
والا منم کتاب پوران دارم
فصل ۱ واقُــُــُــُعا عصبیم کرد!
اصن جوری ک بیخیال طراحی شدم پایگاه خوندم
تست کم زدم
منم فصل اولشو یه نگاه همینةو ی انداختم ولی زیاد نمیخونمش
چیزی ک اذیت میکنه رو باید بیخیال بشی
منم بیخیال شدم فصل اولشو
فصل آخرشم که np هستش نیاز نیست بخونید و مختص علوم کامپیوتره
فردا هوش + گسسته شروع میشه تا ٣٠ مهر
امیدوارم همگی بتونیم از پس این کنکور بر بیاییم
انشالا
شب همه دوستان بخیر
فصل اول خیلی خیلی مهمه طراحی الگوریتم همینه، تحلیل الگوریتم رو ندونید یعنی صفر
بیشترین تعداد سوال از ساختمان و الگوریتم همین فصله
موافقم اصلا کل طراحی الگوریتم به فصل اول مرتبه و بازگشتی و .. هست نظره شخصیمه کسی که فصل اولو نفهمه حتی یه تست نمیتونه حل کنه مثل اینه که الفبا ندونی بری املا امتحان بدی و حتی بدون فصل یک شاید ۱/۵ یا بیشتر سوالای ساختمانم از دست بدی
در کل طراحی الگوریتم چیزی نداره به اون صورت
(۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ)chaka نوشته شده توسط: سلام دوستانی که برای شبکه و امنیت می خونن کتاب شبکه حقیقت همه اش باید خونده بشه ....؟؟؟؟..دیروز همین که بازش کردم داشتم سکته میزدم...........
اره جز فصل دو اونم باید خوند ولی مهم نیست ! چیزی نداره قیافش سخته!
(۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط: سلاممممم
امروز ۲۵% اول تمام شد ۸۰ % از خودم راضیم
از فردا ۲۵% دوم شروع میشه البته با درس گرفتن و تجربه ای که از ۲۵% اول کسب کردم
ما که داریم میخوانیم پس میخوانیم و میخونیم ...
خیلی عالیه ولی یادت باشه دوره رو فراموش نکنی
(۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ)شبگرد نوشته شده توسط: بچه ها من تازه شروع کردم به نظرتون میتونم خودمو برسونم البته تمام روز وقتم آزاده
۱۰۰% چون وقتت آزاده خیلی خوبه
(۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ)شبگرد نوشته شده توسط: بچه ها من تازه شروع کردم به نظرتون میتونم خودمو برسونم البته تمام روز وقتم آزاده
۱۰۰% چون وقتت آزاده خیلی خوبه