در مورد این سهمیه شاگرد اولی من نمیخوام اگه شاگرد اولی اینجاست بهش بربخوره.
اگه رتبه اش تو کنکور خوب نیست شاید روز کنکور سرما خورده بوده و من نمیخوام غیر منصفانه قضاوت کنم.
ولی واقعا" تبعیض نابخشودنی هست.
ببینید وقتی یک مورد حقی ناحق شود یعنی بی عدالتی. بنابراین انشاء ا... که همه شاگرد اولها بجز اون یه نفر واقعا" سوادشون خوب بوده فقط کنکور را بد دادن. یعنی مشکلی نیست کسی منفی بدهد ولی فقط میخوام بکسی برنخوره.
وقتی شاگرد اول و نمرات لیسانس میتونه ملاک باشه که سطح آموزش و امتحانات و نمره دهی ها یکسان باشه. اونی که تو شریف شاگرد اول میشه باید با پنجاه تا نخبه رقابت کنه ولی اونی که تو دانشگاه ........ یا دانشگاه ...... که الآن خیلیهاشون فقط با پول مدرک میدن و یا در یه نقطه دور دست هست که یه استاد چهل واحد را تدریس میکنه و خودش هم خیلیش را بلد نیست. من دیده ام که میگم. برای یه درس سه واحدی بیست برگ جزوه بدون هیچ مسئله ای هست و آخر ترم امتحان شامل پنج تا مثالهای همون جزوه است. نود درصد دانشجویان کارمند هستند و اصلا" درس نمیخونن و فقط میخوان با گرفتن لیسانس پایه حقوق بگیرند. به فرض که شاگرد اولی سهمیه باید داشته باشه حالا این شاگرد اول با اون شاگرد اول در یک سطح هستند و یک سهمیه باید بهشون داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ده ساله سر کنکور دعواست که سوابق تحصیلی وقتی باید در کنکور سراسری اعمال شود که امتحانات یکسان باشد. ولی این سازمان سنجش چجوری شیر و خط کرده و داره گند میزنه به تحصیلات تکمیلی یه مملکت من نمیدونم.
بله دانشگاههای خارجی هم گاهی بشاگرد اولها بورس میدن ولی به همه شاگرداولها؟؟؟؟؟
اگه اینجوری بود که که دانشگاههای رتبه اول دنیا هم که شاگرد اول میگرفتند مثل دانشگاههای ما رتبه شون میشد سیصد چهارصد. اونها هم مثل دانشگاههای ما بعضیها را تحویل اجتماع میدادن که در همه زمینه ها و علوم(و بخصوص اقتصاد) صاحبنظر بودند بجز حوزه حمل و نقل که دکترایش را داشتند.
و نتیجه اش اینه که می بینیم. البته ناحق نماند که هستند نفراتی که رتبه اول هستن و اصلااستفاده نمیکنن.
اگه یه روزی وکیل شدم اولین کاری که میکنم از سازمان سنجش به دیوان عدالت بابت این سهمیه ولو مازاد و تبعیض آمیز و نابود کننده ارزش مدارک تحصیلی بسیاری از دانشگاههای سطح اول شکایت میکنم.
حداقل تو مدرک ارشدشون باید بنویسند ایشان با سهمیه شاگرد اولی فلان دانشگاه وارد شده. من الآن را نمیدونم ولی در مدرک تحصیلی کارشناسی من نوشته که مثلا" با سهمیه منطقه یک من قبول شده ام.باید سهمیه نوشته بشه.
باز هم میگم عدالت و حق را باید گفت و نباید بخاطر منافع شخصی ساکت ماند.