(۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: واقعیتش من عاشق تدریس و تحقیق هستم. دوست دارم به صورت محض به مهندسی کامپیوتر یا هوش مصنوعی نگاه کنم. دوست دارم اینقدر کار کنم که بتونم الگوریتم جدیدی ارائه بدم.. این علاقه واقعی منه. برای همین تنها راه رسیدن به این علاقه خودم را در ادامه تحصیل تا دکتری میبینم تا بتونم استاد بشم و به این چیزا برسم ولی کم کم دیدم عوض شد دیدم استاد هم کهه بشم پولی جایی نیست و برای تحقیقات هم پول میخوایم که اینجا کسی واسمون تره هم خرد نمیکنه. تصمیم گرفتم باید برم بازار کار. الآن ۳ ماهه دنبال یه کار خوب هستم پیدا نکردم همه جا میگن زنگ میزنیم و خبری نشده چون همه جا پره حالا چه برسه به چن سال دیگه..
اگه بخوای پول در بیاری باید بری دنبال کار ..
کار پر درآمد هم سرمایه ی خوبی میخواد
با درس خوندن میتونی شرایط یه کار که نیاز به سرمایه نداره رو واسه خودت بوجود بیاری .
یکم راحت تر میتونی کار پیدا کنی.
اگه هم خلاقیت خوبی داشته باشی میتونی یه ایده بدی و بارتو ببندی
یکی از بچه های دبیرستان یه ایده داد واسه آجرپزی تو خوارزمی !
اسپانسر هم پیدا شد !
چند صد میلیون اون موقع ...
توی همین کشور!
یکی دیگه رو میشناسم که درس نخونده
یه تیکه زمین داشت ۸ سال پیش
کل سرمایش همین بود
زمین رو فروخت یه زمین دیگه خرید ( ۳ بار)
با سود این ۳ بار خرید و فروش زمین رو ساخت
واحداش رو فروخت
الانم کل سرمایش چند میلیارد شده..نمایشگاه اتومبیل و کارخونه و...
اگه ایده نداری باید دنبال یه حقوق متوسط بدون امنیت شغلی تو یه شرکت خصوصی باشی.
(۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: [
اینکه خودمون رو باید دقیقتر بشناسیم Slogan نیست! گفتید تبرئه... بگذارید یک چیزی بگم: چرا همه علاقه دارند در ایران لیسانس بگیرند؟ قبول دارم بخشی به مشکلات داخلی برمیگرده... اما دید ما کلاً به درس خواندن داره عوض میشه. چرا این همه انرژی و استرس و... را در حوزهی خلاقیت کمتر میبینیم؟ به نظرم بخشی به خاطر مشکل مدرکگرایی که در داخل هست، داریم به خودمون ظلم میکنیم و خلاقیت را میکُشیم. بخش مهم دیگر هم شرایط محیطی ماست که باعث این مشکلات شده.
.
خلاقیت با درس خوندن منافات نداره
حتی به همدیگه کمک میکنن.
امیدوارم شعار نباشه و بتونیم یه کار جدید انجام بدیم