(۲۳ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ)sellena نوشته شده توسط: خیلی تشکر از راهنماییتون آقای جهانی
میخوام مدیریت رو بالای ۵۰ بزنم همین کنابایی که فرمودین کافیه؟ گیج شدم بخدا برای مدیریت
هر کتابی می خوای انتخاب کنی فقط یه دونه منبع انتخاب کن همونو چند بار بخون .
من یه پارسه طبرسا داشتم خیلی خوب بود . نرسیدم ۱ دورم بخونم اما ۳۰ زدم . وقت نداشتم که برا مدیریت بزارم همون ۱ ماه خوندم کتابم تمام نکردم اما کتاب خوبی بود . هر سوالی جواب دادم از اون بود . بعدم . کنکور ازمایشی ها رو بردار سوالای مدیریتش رو تفریحی بزن خودش اموزش . اما حتما یه دونه منبع انتخاب کن و همون رو چند بار بخون .
(۲۳ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام به همه
من تقریبا همه ی منابه رو انتخاب کردم
فقط واسه ساختمان داده و طراحی الگوریتم نمیدونم چیکار کنم
از اونجایی که این ۲تا درس ضریب ۴ دارند و بسیار مهم و سرنوشت ساز هستند خواهش میکنم اگه کسی منابع خوبی سراغ داره اططلاع بده.
اگه clrs پیشنهادتونه بگین کدوم ترجمش خوبه و روونه.
ممنون
ساختمان دادن پوران هادی یوسفس خیلی خوب .
الگوریتم ارشد سپاهان من داشتم ، یکم سنگین اما خوب خوب بود . وقت گنی همه تستاش رو بزنی عالی . توضیح هم خوب داده .
(۲۳ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ب.ظ)sellena نوشته شده توسط: ببخشید من اگه بخوام بین الگوریتم پارسه و مدرسان یکی رو انتخاب کنم کدوم رو انتخاب کنم؟وچرا؟
۶۰۰ مسئله منظورتون کتاب ۶۰۰مسئله چندگزینه ای از ساختار داده ها والگوریتم هاست؟
مهندسی نرم افزار کتاب مدرسان بهتر از پارسه هست؟نیازی به خوندن پارسه نیست؟پرسمن کدوم ترجمش بهتر و روانترهست؟
مبانی رفتار سازمانی و تئوری مدیریت رابینز خوب نیست؟ فقط تئوری مدیریت پارسه و پرچ کافیه؟
هر متابی بخونی یه نوعی از رو پرسمن کپی کرده . خوب چه کاریه خود پرسمن رو بخون . ویرایش ۵ کتاب روان و خوبی هم هست . ولی یه کتاب تست کنارش انتخاب برای مرور و تست زدن . اما حواست باشه مثلا اسلام ناظمی جواباش غلط بود .البته نمی دونم الان ویرایش جدید زده یا نه . پوران هم حوب .