(۱۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ق.ظ)pishy123 نوشته شده توسط: باسلام خدمت همه مانشتی های عزیز
من سال قبل ارشد شرکت نکردم.
اما ارزوم اینه که تو صنعتی شریف درس بخونم.امسال درسم تموم میشه اما من از ی طرف دارم خودم رو واسه بازار کار اماده می کنم و حدود دو ماهه تمامه وقتم گذاشتم رو یادگیری c#.
می خوام واسه ارشدم بخونم.سال پیش هم خیلی اطلاعات جمع کردم اما نشد بخونم.
امسالم موندم که می تونم هم برنامه نویسی که عشق زندگیمه و هربار به خاطر ادامه تحصیل رهاش کردم رو بخونم و هم واسه ارشد صنتی شریف.
تازه از همه بدتر اینه که متاهلم هم هستم.حالا واقعا مستاصل شدم.می ترسم از کیی نده و از یکی رونده بشم کمکم کنید.بنظرتون من چه کنم؟
راستی من غیرانتفاعی خوندم.شاگرد دوم دانشگام.سرعت مطالعه ام کمه اما دقتم زیاده و خوب یاد می گیرم.
ازتوم راهنمای می خوام
سلام
منم تقریبا همین شرایط رو دارم :
برنامه نویسی رو تازه شروع کردم ، میخوام برا کنکور هم بخونم ، یعنی یه جورایی باید قبول شم و اصرار هم دارم دانشگاه خوبی قبول بشم و نه یه چیز متوسط .
تا ساعت ۴/۵ هم سر کار باید برم که کارم مربوط به نگهداری و کارهای کامپیوتری یه شرکت هست.کارم برنامه نویسی نیست ولی احتمالا مجبور شم تا قبل کنکور برا شرکت یه سایت طراحی کنم .
فکرنمیکنم بشه هم برای کنکور خوند هم برنامه نویسی کار کرد. گفتم تا مرداد برنامه نویسیمو جمع کنم بعد بشینم برا کنکور بخونم! میگم بشینم جوملا فقط کارکنم که اگه طراحی سایت خواستن تحویل بدم و زیاد هم درگیر برنامه نویسی فعلا نشم ؛ ولی برای رزومه سالهای آینده به برنامه نویسی هم نیاز دارم ؛ نمیدونم آخه اینجوری اگه الان هم بشینم برنامه نویسی کارکنم، تا بعد کنکور مطالب برنامه نویسی رو یادم نمییره؟؟!
نمیدونم چطور برنامه ریزی کنم؟؟
دوستان و اساتید لطفا دریغ نکنن!
مرسی