(۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۸ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: سوال۹۰ مشکلی نداره ببینید گفته n عدد در بازه ۱ تا logn که از هر کدام یک مورد داریم پس logn تا عدد غیر تکراری داریم و نکته اش اینه که در درخت جستجوی دودویی عدد تکراری نداریم پس مثل این است که logn عدد داشته باشیم حالا برایش درخت میکشیم گزینه سنجش کاملا درست است .
تو رو خدا بیخیال این چیزهایی که شما میگین غلطه آدم سکته میکنه که!!!
در مورد سوال ۹۳ ممکنه گراف شما دو تا یال با وزن ۱ داشته باشه که این یالها به نحوی باشه که حتما باید جزو درخت کمینه باشه پس هر الگوریتم تولید درخت پوشا و هر الگوریتم مرتب سازی به کار ببرید درخت یکسان تولید میکنه پس گزینه ۳ غلط.
اما مثلا ممکنه همه یالهای گراف تکراری باشند پس یه سری باید حذف بشن.
حالا دیگه این به الگوریتم مرتب سازی بستگی داره مثلا یه الگوریتم ممکنه اول راسهایی که حروف بزرگتری دارند انتخاب کنه یه الگوریتم برعکس پس امکان متفاوت بودن درختها هست.
در نتیجه گزینه سنجش کاملا درسته.
البته خیلی خوبه که دارید سوالها رو بررسی می کنید و من به نوبه خودم ازتون تشکر میکنم.
خواهش می کنم البته اینها که گفتم فقط نظر شخصی بود نظر من هم شاید اشتباه باشه(مثلا در سوال ۹۳نظر من اشتباه بود) ما اینجا هستیم که از نظرات همدیگه استفاده کنیم تا بهترین نتیجه ممکن رو بگیریم
در سوال ۹۰ چون مثل سوال ۸۹ ذکر نکرده عدد صحیح در بازه ......
آیا ما مجاز نیستیم از اعدادحقیقی مثلا عدد ۱/۵ از بازه انتخاب کنیم ؟
در سوال ۹۳ حق با شماست همیشه این اتفاق نمیفته
در سوال ۱۱۸ من هم با منبع و مثال نشون دادم گزینه ۱ هم غلط است ۲ هم شاید جواب باشه من دیگه ۲ را بررسی نکردم
برای رد یک گزاره کافی یک مثال نقض داشته باشی.
سوال ۶۳ و ۱۱۵ هم گفتم احتمال اینکه غلط باشن کمه.
منظورم این بود سوالش گول زننده است
مثلا در سوال ۱۱۵گفته با اعمال کدام شرط.....
ما شرط گزینه ۳ رو در ۴ داریم علاوه بر اون در ۴ شرط دیگری هم داریم
پس اگر با اعمال شرط ۳ جواب مسئله بدست می یاد چرا با اعمال شرط گزینه ۴ جواب مسئله بدست نمی یاد