(۱۷ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ)nader618 نوشته شده توسط: اگه دوستان منایع جدید و کامل که پوشش کلی بده کنکور آزاد رو بگه خوبه
در کل ما هم هستیم یعنی به بهونه آزاد داریم واسه دولتی جلو مبریم هه هه هه
یاده چند ماه پیشه خودم که تازه داشتم شروع میکردم واسه دولتی افتادم.میدونم که الان کوهی از انگیزه و امید هستید.حسه خوبیه واقعا.از لحظات استفاده کن
در مورد حرفات داداش ماهم واسه دولتی خوندیم ولی رفتیم دیدم سوالی نیست که بزنیم خیلی مفهومی بود سوالات
بنظرم اونایی که شانسی زدند بردن بنقل از یکی از دکترین دانشگاه که شخصا از خودم پرسیدن چجوری زدی گفتیم زبان + منطقی + نظریه + یدونه سیستم + ۳تا پایگاه + بقیه خوابیدن در جلسه امتحان
هرگز دیر نیست
بنظره بنده باتوجه به تجربیاتم در کنکور آزاد زبانش آسون و زدن تست خیلی راحته کسی بتونه دامنه لغتش رو بالا ببره خیلی آشون بالای ۵۰ میزنه و یکی از دوستان سایر دروس رو منفی ونزده داشتن ولی زبان ۵۰ % که باعث شد ایشون قبول بشن
دروس تخصص بر خلاف سراسری ضریب ۴ هس یدونه بزنی ۲ تا زبان زدی
پیشنهادم زبان و دروس تخصصی هس
امیدتون به خدا باشه ظرفیت هم زیاد شده همه قبولیم فقط بخونید حتی روزی ۶ ۷ ساعت بازم خوبه ولی از الان به فکر یه کار باشید کنارش چون احتمال داره قبول بشید و هر ترم یه ۲/۵ بریزید حساب یونی
خلاصه از الان بگم اونایی که ۱۰۰ ساعت زبان ۱۰۰ تخصصی بخون تا امتحان شانس خیلی بیشتری دارند به نسبت اونایی که میخوان واسه ریاضی و مشترک وقت بزارند مشتر به منطقی و نظریه هم یه نگاه بندازید بیشتر منطقی رو پیشنهاد میکنم چون نظریه به وقت زیادی نیاز دارد
در پاسخ دوست عزیزمون هم که گفته بودن زبان چی بخونیم ۵۰۴ + سوالات کنکورسالهای قبل دانشگاه آزاد .بعضی از دوستان ۱۱۰۰ میخونند توصیه نمیشود
موفق و پیروز باشید همتون