کاشکی من زیر ۲۵۰ بشم بعد ۲ سال درس خوندن ریاضی فقط دو تا زدم
مشترک و ۱۰ تا با احتیاط زدم دیدم که با این وضع قبول نمیشم دو.باره بیشتر تلاش کردم چن تا دیگ هم زدم حالا خدا می دونه چی بشه ولی تخصصی به نظرم خوب بود من ۱۴ تا زدم سوال پی ال مبدا مجازی سوال اخر کنکور مهستان بود من جدیش نگرفتم تو کنکور اومد سر جلسه باهاش ور رفتم ۲۰۲۵ و انتخاب کردم ولی الان با فرمول مهستان چک کردم ۲۰۱۷ میشد اون گزینه ۱۹۷۵ بد من و تو شک انداخت دیدم ۲۵ تا زیر ۲۰۰۰ هستش منم اومدم ۲۵ بالای ۲۰۰۰ و انتخاب کردم بین ۲۰۱۷ و ۲۰۲۵ شک داشتم
یه دونه سوال پایگاه هم ندیدم سوال اخر من فک کردم سوالا امسال شده ۱۵ تا دیگ پشت دفترچه رو نگا نکردم من دفترچه B بودم نمی دونم اصلا داشت دفترچه ام این سوالو یا نه
توکل به خدا دیگ تهش هرچی شد شد!من تلاشمو کردم از الانم از درس و کتابام دور نمیشم درسته ۲ بار تا حالا امتحان دادم و به زودی هم باید سربازی ولی اگ خدای نکرده امسالم نشد اخرش روی این کنکور و کم میکنم!بابام زنگ زد بهم گفت شیری یا روباه منم گفتم سوسک گوشی و قطع کرد ناراحت شد.اشکم در اومد که احساس میکردم نمی تونم رو سفیدش کنم و بهش بگم بابا امسال دیگ قبولم
حس بدی بود!اگ تو اتوبوس نبودم یا یه جیا خلوت بودم زار زار گریه میکردم
می دونم زندگی فقط کنکور نیست بچه ها توکل تون به خدا باشه رابطه تونو با خدا بیشتر کنید ارامش میگیرید.همیشه دعا هامون مستجاب نشن بهتره؛ به قول استیو جابز صبور باشید بذارید خطوط زندگی خودشون به هم وصل میشن فقط ما باید اعتماد داشته باشیم همیشه بهترین ها واسمون رقم میخوره.به اونایی که مث من تا یه حدودی ناراحتن که چرا نتیجه دلخواهشونو نمیگرین من خودم خیلی ریاضی خونده بودم ولی فقط ۲ تا جواب دادم!رو محاسبات حساب ویژه باز کرده بودم ولی خوب دیگ قسمت نبود خدراو چه دیدی شاید اصن همه اونایی ما زده باشیم درست باشن شاید اصن یکی از شما ها به جای من قبول شید واسه اینده بشریت بهتر باشه شاید قبول نشدن من بهتر باشه! مهم اینه با تمام وجودم از هر اتفاقی بیفته راضی ام و خداروشکر میکنم فقط الان دیگ میخوام برم یه خورده با خدا خلوت کنم خیلی وقته درس حسابی باهاش حرف نزدم حسابی دلم واسش تنگ شده قربون بزرگی و مهربونیش برم تا نتیجه کنکور خدافظ همگی تون خوش بگذره بهتون
کوچیکتر از اونیم بخوام کسی ونصیحت کنم ولی بازم به عنوان یه نصیحت برادرانه و دوستانه اول از همه به علاقه مندی هاتون تو زندگی بچسپید چیزایی که بودن یا داشتنشون شمارو شاد میکنه.دوم اینکه روزی ۲۰ تا کلمه زبان هم تونستید حفظ کنید که اگ فردا خواستید تو اینترنت راجع به حافظه نانو و زیر برنامه و اینا یاد بگیرید یه سرچ انگلیسی بزنید و همه چی رو راحت یاد بگیرید نه اینکه مجبور باشید همه سایت های فارسی رو زیر و رو کنید و تو دلتون مطمئن باشید تو کنکور ازش سوال میاد ولی بازم نتونید جواب بدید
خدا نگهدارتون به امید ارامش و زندگی راحت واسه همتون