(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: آمار پارسه مثال شماره ۲ ص ۱۹۰ s اشتراکش با A رو توضیح میدید ؟ .از رو شکلم متوجه نمیشم و همچنین مثال ۳، اشتراک این ۲ ناحیه و همچنین مثال ۴ اشتراک اون دو ناحیه!!! کلا تا آخر بخش این شکلا این نواحی رو درک نمیکنم. شکلا رو چطوری میکشیم تا متوجه بشیم؟؟ کلا چطوریه این اشتراک ها ؟ ۵ بار خوندمشون! میشه قشنگ یکی که یاد گرفته توضیح روون و کامل و ساده ای بده این مثالارو؟
من کسی رو دور و برم ندارم که سوالاتمو ازش بپرسم الا مانشت که بشه برام توضیح بدن پشت نت/خیلی ممنون. دیگه هیچی سوال پس نپرسم بهتره.رفت تو دلم.واقعا بلد نیستم.
کسی کمک نمیکنه،فقط میاین میگین چی خوندین چی نخوندین، رتبه ۱ مال منه،۸ ماله اونه مهمونی داشتیم، مهمون اومد،مهمون رفت،رفتم مغازه و.... ،.... اینارم که میگین درست و صحیح ، جواب سوالم منم هم بدین که کلی منتظرم دیگه.. خدایی انتظار داشتم یکی کمکم کنه،کلی گریه کردم که این فصلو بلد نیستم(المان گیری هاشو)
.... دیگه دوس ندارم
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ)fatemenp نوشته شده توسط: من یه مشکلی دارم بچه ها اینکه همیشه باید درسا رو ۲ بار بخونم تا مطلب رو یاد بگیرم همیشه یه دور سریع و مفهومی میخونم و اگه خسته بشم یا مبحثی رو نفهمم از روش میپرم و تو دوره بعد جبران میکنم کم خوندن هام رو !
حالا مشکلم اینه که حس میکنم این روش اشتباه باشه چون زمان بر میشه کارم ... به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟؟؟
همین روش خوبه اگه نه چی کار کنم ؟؟؟؟
دوست عزیز روش من از دوران راهنمایی تا الان برای امتحانات پایان ترم و کنکور و.. همینه. خوبه این روش چون بار اول زیاد درگیر مسائل جدید نیستی و راحت میگذری،دور بعد چون ذهنت آشناست زود و راحت مطلب گرفته میشه. من هم همینطورم و بسیار راضی
کسای دیگه بار اول دقت میکنن،و شاید تو ۱ ساعت ۵ صفحه بخونن، و شما،تو نیم ساعت مثلا اون ۵ صفحه رو میخونی و بار دوم هم نیم ساعت میخونیشون. پس میشین مثل هم، فقط بقیه رو بار اول تمام تایم رو میزارن و شما تقسیم بر ۲ مرحله میکنین و از لحاظ زمانی هیچ فرقی نداره