![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - aatwo - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ
دوستان فردا اول مهر هست امیدوارم با جدیت افرادی که از فردا می خوان شروع کنن بخونن ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Sunshine Off - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ
با آرزوی موفقیت برای همه مانشتی ها.یک رقیب سرسخت هم به جمع شما پیوسته.پس تلاش کنیدوپرانرژی جلوبروید. |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Masoud05 - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: با آرزوی موفقیت برای همه مانشتی ها.یک رقیب سرسخت هم به جمع شما پیوسته.پس تلاش کنیدوپرانرژی جلوبروید. شروع مجدد برای کنکور توش یه لذته منم دوست دارم بخونم ، هیجان داره خوندن برای کنکور ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - blackhalo1989 - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: یک رقیب سرسخت هم به جمع شما پیوسته.کی؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Sunshine Off - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:عجله نکنید بزودی به جمع مانشتی ها خواهد پیوست.(31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: یک رقیب سرسخت هم به جمع شما پیوسته.کی؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Masoud05 - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: یک رقیب سرسخت هم به جمع شما پیوسته.کی؟ خودشو میگه ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - fatemenp - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ
وای مهر ماه !!! نمیدونم چرا اما احساس میکنم تمام وجودمو استرس گرفت (۳روز نشد درس بخونم حس میکنم وقت کم میارم ) ![]() نمیخوام فاز منفی بدم ها... اما با شروع مهر ماه یه جوری اساس ترس بم دست داد !!! |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Parva - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
برای همه دوستان مانشتیم تو ماه جدید آرزوی تلاش بیشتر و صبر و پشتکار افزونتر دارم، امیدوارم موفق باشین. |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Marcel - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ
من تـــــــــــــــــــــازه از پس فردا نه، فرداش میخوام شروع کنم... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - *farnaz* - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ
وای خدا وارد مهر شدیم خدا کنه یواش یواش بگذره که برسیم برناممونو تموم کنیم منم واسه همه دوستای کنکوریم آرزوی ماهی پرکار و پر تلاش بدور از استرس و درگیری های فکری رو آرزو دارم |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - maryam.raz - 01 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ
تاپیک مهر!! حس میکنم تو سرازیری افتادم! تنها چیزی که میخوام از خدا پشتکار هست امیدوارم آخر این ماه از خودمون راضی باشیم جریان این مانشت۳ چیه؟ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - esisonic - 01 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ق.ظ
سلام ماه مهر... سلام مانشتی ها... بـــچـــه هاااااا...منم اومدم... این ماه درسا رو منفجر میکنیم...!!!!! ییییوووووووووووهوووووووو (۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: جریان این مانشت۳ چیه؟مانشت ۳ مال کنکوری های ۹۲ هست...ینی ما!!! |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - zarei1991 - 01 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ق.ظ
دوستان منم ماه دوم خودم رو دارم شروع می کنم....البته این ترم کلاس هم دارم و پس فردا عازم اصفهان هستم....ایشالا خوابگاه و درسامو یکم ردیف کنم هفته دوم باهاتونم تا کنکور.... راستش شاید مانشت نبود هیچوقت واسه ارشد نمیخوندم.....تو مانشت کسانی هستن که به آدم انگیزه میدن.... شاعر میگه:چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام ما را ایشالا همه موفق باشید...به امید موفقیت تمامی مانشتیای عزیز... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mis masi - 01 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ ق.ظ
ماه مهر اومد.پائیز آدم بیشتر درسش میاد.میدونم که میترکووووووووووووونم پیش به سوی پیروزی ![]() ![]() ازهمین امروز رکورد خودمو میزنم -------------------------------- این خط <<<<------------------------- اینم نشون |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - pita - 01 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ق.ظ
صبح اول مهرتون بخیر . |