(۲۲ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مساله هدفه نه برتری مطلق
حالا ببنیم شما با این همه هزینه و ستاره بالاخره به هدفتون می رسید یا نه! البته فکر میکنم فقط رسیدن به فینال خودش یه هدف و آرزوی بزرگ برای شماست، چون ۱۱ ساله که با این همه ادعا هنوز بهش نرسیدید!
(۲۲ فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)Dark Knight نوشته شده توسط: اما اگر فوتبال بازی کرده باشیم می دانیم وقتی بازیکنی با روحیه ی بالای حضور در زمین روی نیمکت نشسته باشد کمی امیدمان به او هم هست!
راستش من خیلی زود از دنیای فوتبال خداحافظی کردم، بعد در نوجوانی به سمت مربیگری در سطح محلات روی آوردم!
))) بعد هم به علت نتایج فاجعهبار و هو شدن توسط تماشاگران خودی در همون دوران از این سمت هم خداحافظی کردم!
ولی یادم میاد هیچوقت کسی رو روی نیمکت نداشتیم که به اون امیدی داشته باشیم، یعنی حاضر بودیم یکی دو بازیکن کمتر (مصدوم و اخراجی) داشته باشیم ولی به اونها بازی ندیم!
(۲۲ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: با دوستم ۲ ساعت سرپا! داشتیم در مورد فوتبال حرف می زدیم!
اتفاقا چند روز پیش با دوستم ۲ ساعت سرپا! داشتیم در مورد فوتبال حرف می زدیم! بعد میگفت مثل اینکه کارشناسای فوتبال دنیا بارسا رو بعد از میلان دهه هشتاد آریگو ساکی به عنوان بهترین باشگاه دنیا می دونند، البته من نمیدونم این عنوان تا چه اندازه به حقیقت نزدیکه اما جا داره بهتون تبریک عرض کنم! افتخاریه بسی بزرگ!
(۲۲ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: یووه هم زمان خودش بارسایی بوده!
ولی اون زمانی که یووه، "یووه" بود، بارسا اصلا نبود!