من الان اینجا رو خوندم و تحقیق های زیادی هم کردم تو این مدت(در مورد خودم که شاید مورد خاصی هم باشه )
-=-قصد دلسرد کردن و توهین به کسی رو ندارم.-=-
شخصا دانشجوی ارشد دانشگاه آزادم.خیلی هم پشیمونم.چون دولتی پارسال قبول شدم و نرفتم ( چون مشهد بود) و تفکرم این بود که موندنم تو تهران بهتره.(شاید هم صلاحم این بود)
امسال میخواستم کنکور بدم مجدد و از یکی از بچه ها هم اینجا خیلی راهنمایی گرفتم ولی به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومد موفق نشدم.
یه سال درسم رو دانشگاه آزاد دارم میخونم.
معدلم بالاس،رزومه م هم خوبه ..(مقاله و ..)
ولی
هر دید بدی که در مورد دانشگاه آزاد هست حق دارن
اگه تو مصاحبه رد میکنن حق دارن
اگه به محض شنیدن اسم دانشگاه بی خیال بررسی مدارک میشن حق دارن
..
جایی که من دارم درس میخونم (که مثلا بهترین واحد دانشگاه آزاده)
جاییه که از ۱۰ نفر دانشجویی که هستیم ۸ نفر زحمت انجام پروژه ی پایان ترمشونم نمیکشن.به جاش دانلودش میکن یا میخرن
از ۸ نفر دانشجویی که یه درس داریم خوش بینانه ۶ نفر میدن بیرون! براشون کار انجام بشه یه گزارش مینویسن و تمام!
..
نمیگم با همه ی استادا و تو همه ی درسا.
ولی اتفاق غالبی که میفته اینه
این برای من قابل درک نیست که آدم درس بخونه بره ارشد، بعد با دودره بازی نمره بگیره
اینجا ارزشی که برای پروژه ی کپی قائل میشن از کاری که واسش زحمت کشیده شده بیشتر قائلن(نه همیشه)
انقدر که من این یه سال حرص خوردم، توی کل ۱۶-۱۷ سال قبلش که درس خوندم نخوردم
.تازه لیسانسمم پیام نور بودم که خود پیام نور از حرص دهنده ترین دانشگاهای روی کره ی زمینه
به هر حال استاد های مصاحبه کننده هم از فضا که نمیان.
اینایی که من دیدم رو اونا هم دیدن یا شنیدن
نمیگم همه بدن تو دانشگاه آزاد.نمیگم هیشکی زحمت نمیکشه همین یه دونه خودم خوبم !!!!
ولی غالب دانشجوها همینن
دید کلی به دانشجو های یه دانشگاه هم طبعا همینه
روزی که من این دانشگاه قبول شدم با یکی دو تا از استادای خیلی خوبم صحبت کردم.گفتن اینجا رو سکوی پرش قرار بده ، دوباره کنکور نده
ولی عملا ممکن نیست همچین چیزی.(برای من)
به خصوص که رشته ای که دارم میخونم دکترا نداره (فعلا در ایران) و باید برای بار دوم تغییر رشته بدم
چون هر قدر هم که زحمت کشیدم و خواهم کشید، دو تا پارامتر منفی خیلی بزرگ دارم
۱-دانشگاهم
۲-تغییر رشته
شاید برای بچه هایی که مث من مشکل تغییر رشته ندارن کار ساده تر باشه.
با یه رزومه قوی بتونن خوب خودشونو نشون بدن
اما در مورد خودم تصمیمم بر اینه که حالا که این کار رو شروع کردم تمومش کنم و مدرکم رو بگیرم.
دوباره کنکور ارشد میدم و رشته ای رو انتخاب میکنم که میخوام دکترا هم در همون تحصیل کنم.
و تلاش میکنم حسرت دو سال از عمرم که اینجا میسوزه رو نخورم و به جاش تو این فاصله هم رزومه م رو قوی تر کنم.
خطاب به این دوستمون که تاپیک رو باز کردن:
ظاهرا هم دانشگاهی هستیم و درد مشترکی داریم.
ولی من جای شما بودم شانس خودمو برای دکترا امتحان میکردم.شاید دوباره به قول خودتون عقبگرد کردن کار عاقلانه ای نباشه.
از کجا معلوم دوباره برای کنکور ارشد خوندید و قبول هم نشدید؟
قدر سالهایی که میخواید پشت کنکور بمونید رو بدونید.شاید اونقدر ارزشش رو نداشته باشه.
فکر میکنم شده یه بار برای دکترا شانس خودتونو امتحان کنید
و خطاب به داوطلبای ارشد آزاد یا دانشجوهای ارشد آزاد که شاید گذرشون بخوره و اینجا رو بخونن
من اینا رو نگفتم که کسی دلسرد بشه.
هر جایی که باشید تلاشتون رو بکنید مطمئن باشید با سواد میاید بیرون.
برای سر کار رفتن که مطلقا مشکلی نیست.برای دکترا هم فکر میکنم بتونید با تلاش زیاد قابلیت های خودتون رو ثابت کنید.
::شکلک پیرزن نصیحت کننده::