(۲۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ)nazari.hooshang نوشته شده توسط: نکته دیگر اینکه متاسفانه همیشه خیلی از دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه تهران و خیلی از دانشگاه های دیگر چشم دیدن شریف را ندارند.
خب من در مورد این نوع ادبیات واقعا دیگه حرفی ندارم. چون نشونه ی عدم بلوغ یک شخصه، همچنین این کل کل های همراه با نقل قول کردن. جسارت نباشه به شخص شما. یاز هم تکرار می کنم خیلی از دلایلی که شما برای بدتر بودن تهران آوردین به نظر من حسنه. اتقاقا این حس حسادت بین بچه های دانشگاه تهران و دانشگاه های دیگه نیست بلکه حسیه که خیلی کسانی که به دلیل شرایط غیر عادلانه ی کنکور و ... ممکنه با سواد خیلی کمتر وارد این محیط بشن و ناخوداگاه خودشون رو در سطح بالاتر حس می کنن. (من خیلی از دوستانم که المپیادی بودن و واقعا از سواد علمی بالایی برخوردارن به هیچ عنوان چنین تفکری ندارن و تفکرشون خیلی بالغ هست. ) .
من خودم تو مدرسه ای درس خوندم که این حس رو واقعا دیدم. سلسله مراتب بچه ها بین کسانی که المپیادی و ... بودن و کنکور نمی دادن_ و بقیه ی کسایی که کنکور می دادن تو سال پیش دانشگاهی
من این حس شما رو خیلی خوب درک می کنم، بهتون هم خرده نمی گیرم. غرور بیجاییه که خودم به شخصه دچارش شدم و تا الان هم دارم چوبشو می خورم چون افرادی که خیلی وقت ها پایین تر از خودم می دونستم الان بهترین دانشگاه های دنیا درس می خونن و لزوما همشون هم شریفی نبودن رتبه های کنکورشون هم خیلی پایین بود. شاید اگر مدت زمان بیشتری تو چنین جوی بودین تفکرتون این جور نبود.
خیلی کسانی که الان معماری تهران هستن تهران رو اول زدن . خیلی ها هم اول نزدن . موضوع هایی که تو مقطع ارشد تو این دو دانشگاه کار می شه با هم خیلی متفاوتن. اگر کسی موضوع کاریش براش اهمیت بیشتری از دانشگاه داشته باشه انتخاب درستی می کنه.
در ضمن اینکه خرده می گیرین که بچه های تهران کار برقی یا آی تی یا نرم افزاری می کنن دلیل بر عدم آشنایی و اشراف کاملتون با معماری کامپیوتره. خیلی کارهای مربوط به روتر (کارهای دکتر یزدانی) کاملا در مبحث معماری می گنجه. خیلی کارهای دکتر هاشمی که مربوط به reconfigurable hw ها در مالتی مدیا هست باز در حوزه ی معماری هست. شما حتما مقاله های دکتر اجلالی که مربوط به scheduling و کارای الگوریتمی هست رو دیدین؟ این کار نرم افزاری نیست کار بین گرایشی هست دقیقا مثل کارهایی که دکتر کارگهی انجام می دن. یا کارهای دکتر محمدی که verification و آسنکرون هست به نظرم خیلی جذابه. یا کارهای مربوط به GPU که دانشجویان دکتر خونساری انجام میدن. مثلا احتمالا کارهای دانشجویان دکتر خونساری که مربوط به شبکه های حسگر بیسیم هست رو در حوزه ی شبکه می دونین! در حالی که احتمالا بهتر می دونین که چه پروژه های زیادی در همه ی زمینه ها می تونه در این حوزه تعریف بشه.
متاسفانه تو بعضی گروه ها و دانشگاه ها از این همکاری بین گرایشی استفاده نمیشه. خیلی اوقات یک تیم پژوهشی باید حتما متشکل از یه نرم افزاری/ سخت افزاری و یه برقی باشه مثل خیلی کارهایی که دکتر افضلی یا دکتر نوابی یا دکتر فخرایی انجام می دن.
متاسفانه این حس بین بچه های شریف خیلی زیاده. مخصوصا کسانی که از مقطع فوق رفتن شریف و از دانشگاه های پایین تر. من البته در مورد شما اطلاع ندارم .
در پایان اینکه واقعا بین دانشگاه های خوب کشور انقدر اختلاف سطح وجود نداره هر کس در هر جایگاهی می تونه تلاش کنه و یه کار خیلی خوب علمی تو مقطع ارشد ارائه بده.
(۲۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: ارشد معماری شریف واسه شبانه خوابگاه میده؟
تهران چطور؟
ارشد شبانه ی تهران به هیچ عنوان خوابگاه نمی ده به بچه ها. اول سر کارشون می ذاره که ممکنه از ترم دوم بده ولی خیلی کم پیش میاد.