(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ ب.ظ)s.sadri نوشته شده توسط: متاسفانه انحراف از موضوع تو بیشتر تاپیک ها بیداد میکنه!
تاپیکها گاهی از موضوعشون منحرف میشن(و دیگه بعضی وقتها چاره ای نیست).خودم هم شده گاهی ارسالهایی میکنم که حول و حوش موضوع بحث نیست(و خیلی وقتا دوست دارم چیزی بنویسم ولی خودمو کنترل میکنم).
ولی پیش اومده یه تاپیک کلا زمینه بحثش عوض میشه و جنجالی میشه و حول و حوش مسائلی هست که اصلا در زمینه کاری این وبسایت نیست ، و یا جزء موضوعاتی هست که باید خیلی بهش پرداخته بشه و در حد چند ارسال نیست وحتی میشه چندین تاپیک براش ایجاد کرد .
تذکرات مکرر و دوستانه هم بارها داده میشه ولی کسی رعایت نمیکنه . این گله اصلی من از تعداد اندکی از کاربرا هست
جوانهایی مثل کاربرای این سایت ، تازه اول زندگی اجتماعی و علمیشون هست و ذاتا پرسشگر و نقاد هستن ، و دوست دارن بحث کنن و طبیعتا انتقاد کنن به بعضی مسائل اجتماعی و سیاسی. ولی اولا خیلی از مسائل سیاسی جاش اینجا نیست و ثانیا انتقاد و تحلیل و پرسشگری ... راه و روشی داره.
مسلما جامعه تا نقد نشه و افراد نسبت به مسائل و آینده جامعه بی تفاوت باشن به راه خیرو صلاح نمیره
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)SARA.2009.20 نوشته شده توسط: چرا بسته شده؟؟؟؟؟؟
سیاسی بوده؟
توهین بوده؟
چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازش کنید لطفا
با طعنه صحبت کردن مشکلی را حل نمیکنه.شما از واقعیت ماجرا خبر ندارید که!(البته من هم خبر ندارم
).یکمی تحمل داشته باشید.شما تاپیکها متعددی پشت سرهم ایجاد کردید
میتونید توی تاپیکهای مرتبط دیگه هم سئوالتون رو بپرسید.من مدیر اون بخش نبودم و این کار رو نکردم.ولی احتمال میدم به خاطر وجود تاپیک مشابه بوده
میتونید در این تاپیک سئوالتون را بپرسید
بهتره برای هر سئوال کوچکی که داریم و میدونیم تاپیکش موجوده (که خودتون هم در همون تاپیک قفل شده اشاره کردید)تاپیک دیگه ای ایجاد نکنیم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.