(۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ ب.ظ)Tempuser نوشته شده توسط: سلام دوستان
به همفکریتون خیلی نیاز دارم ، خواهشا کمک !
من امسال برای ارشد خوندم در حین اینکه می خوندم ، به اجبار برای اینکه همسر مورد نظرم رو از دست ندم عقد کردم ، الان همه جا پیچیده که من امسال برای ارشد خوندم ، همه خانواده از جمله خودمون و همسرم به قول خودشون برام دعا کردن ، اما کنکور خوب ندادم بعید می دونم قبول بشم ، در ضمن فقط تونستم همین کنکور رو وقت بگیرم اگه قبول نشم حتما باید به فکر کار باشم ، فقط مشکل من اینه چطور به اونا بگم قبول نشدم ،اونا خیلی بهم امیدوار بودن ، .................
نگران نباشید همه چیز درست میشه به نظر من صبر کن نتیجه بیاد بعد اگه قبول نشدین خب مشکلی نیست دنیا که به آخر نرسیده برید دنبال کار
اگر هم خیلی علاقه به درس دارید می تونید اگه احیانا قبول نشدین بعد از نتیجه روزی چند ساعت بخونید و به کارتون هم برسید همسرمن هم درس می خونه و هم کار می کنه امسال هم خیلی راحت دکتری قبول شد پس کاری نداره فقط یه خورده باید بیشتر از قبل زحمت بکشید که اینم برای یک کسی که متاهل میشه فکر نمی کنم سخت باشه چون خودش خوب می دونه که زندگی دوران متاهلی با مجردی خیلی فرق داره ................................
راستی یه چیز هست که شاید به دردتون بخوره هیچوقت توی زندگیتون سعی نکنید احساس ضعیف بودن بکنید همیشه سعی کنید قوی باشید و زود خودتون با شرایط وفق بدید سعی کنید احساس مرد بودنتون را به دیگران هم نشون بدین مخصوصا خانمتون می دونید شما تکیه گاه اون هستید و هیچ کس یه تکیه گاه ضعیف دوست نداره (این یه نصحیت هست امیدوارم بهتون برنخوره فقط خواستم بدونین خانم ها رو این چیزا زیاد حساب می کنن)
راستی شما اگه دانشگاه قبول بشید می تونید برید خوابگاه متاهلی و هزینه های زندگیتون خیلی کم میشه می تونید این چیزا را به همسرتون و اطرافیانتون بگید شاید با درس خوندنتون کنار بیان
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم نگران نباشید مصلحت همه ما دست خداست از زندگیتون لذت ببرید و غصه این چیزا را نخورید
(۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)gosaste نوشته شده توسط: تکراری تکراری تکراییییییییییی...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بابابرودنباله زندگیت، اینجا که مشاوره خانواده نیست
(تو مانشت همه بحثی میشه الا بحث درسی)
اگه چیزی دوست ندارید خیلی بهتر بیان کنید . شاید از لحاظ شما سوال ایشون مهم نباشه ولی برای خودشون مهمه بهتر ما آدم ها زمانی خودمون به جای دیگران بذاریم بعد نظر بدیم .
این جا یه تاپیک هست برای کمک به دیگران چه درسی و چه غیر درسی
تیتر هر بخش معلومه شما می تونید چیزهایی که دوست دارید بخونید اجباری در کار نیست