(۰۶ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۴۵ ب.ظ)Nesyan نوشته شده توسط: میشه درباره ی سریال lost حرف بزنیم؟
راستش من این فیلمو از تابستون شروع کردم تا الان که فک کنم آخرای فصل ۴ هستم. اولش فکر میکردم یه هفته ای تمومش میکنم مثل فرار از زندان که ۳ روز طول کشید! ولی نمیدونم چرا اون جذابیتی که باعث بشه من سریع قسمتارو پشت سرهم ببینم توش نیست!!!!!!
من دقیقا برعکس شما بودم. سریال لاست یک هفته ای تموم شد، اونجوری که من لاست می دیدم اگه واسه کنکور می خوندم همه درسارو صد می زدم. شب و روز نداشتم. ولی درمورد فرار از زندان، با اینکه بعد از لاست جذاب ترین سریالیه که دیدم، ولی الان یک ماهی هست که شروع کردم و الان اوایل فصل دو هستم. روزی حداکثر یک قسمت می بینم فقط. ولی با اینحال با شما هم نظرم که شخصیت های فرار از زندان بسی معقول تر و قابل فهم تر و باوزپذیرتر هستن.
توی آخر فصل سوم سریال لاست، اونجائی که جان لاک نئومیو می کشه و بقیه هم خیلی خونسرد رفتار می کنن و یا جائی که بنجامین تمام افراد دارمارو قتل عام می کنه، من پاک ریختم به هم و اصلا به ادامه فیلم بی علاقه شدم، ولی خوب از فصل پنج دوباره برام جالب شد.
از نکات منفیه دیگه ای که توی سریال لاست دیدم اغراق و جو سازی های تصنعی ای بود که برای انحراف بیننده ساخته بودن. مثل القاء این باور که یک سری انسان های غیرمتمدن وحشی تو جزیره زندگی می کنن که قدرت بدنی خیلی بالائی دارن و با دست خالی می تونن آدم بکشن و دریا و کوه و جنگل هم براشون فرق نداشته باشه، در ادامه سریال هم می بینیم که خبری از اون وحشی ها نیست و اون فقط یک القاء احمقانه از طرف سازندگان سریال بود. مشابه این نمونه باز هم هست که من به یکی از تهیه کنندگان این سریال به نام "جی جی آبرامز" نسبت می دم. چون ایشون تو سریال فرینج هم همین اداهارو درآورده بودن.
ولی با این حال لاست جذاب ترین سریالی بود که دیدم. علاقه من به این سریال به خاطر مشی فلسفی-الهیاتی این سریال بود، اونجاهائی که جان لاک و جک شاپارد بحث و جدل می کنن را دوست دارم. همچنین تِمِ عاطفی این سریال هم برای من خیلی تاثیر گذار بود، مثل رابطه جک و کِیت.